1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2013 12:04

Με έδρα τη Γλυφάδα η ΑΕΚ

Του Κώστα Ασημακόπουλου
Μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ήρθε η σειρά και της ΑΕΚ να δοκιμάσει για έδρα το γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας.

Οι προσπάθειες της διοίκησης της Ερασιτεχνικής για να βρεθεί γήπεδο κοντά στη φυσική έδρα του συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν πέσει στο κενό. Από τα Νέα Λιόσια έως το Περιστέρι και το Ηράκλειο δεν βρέθηκε κατάλληλη λύση κι έτσι όλα δείχνουν πως η ομάδα θα έχει νέα έδρα τη Γλυφάδα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως το «Μάκης Λιούγκας» έχει διαθέσιμες ώρες για προπονήσεις και αγώνες και έχει άριστη υποδομή, αλλά το μεγάλο του μειονέκτημα είναι πως βρίσκεται μακριά από τις παραδοσιακές γειτονιές των οπαδών της ΑΕΚ. Οι παράγοντες της Ερασιτεχνικής αναγνωρίζουν πως η Γλυφάδα είναι μακριά από το κέντρο αλλά πρόκειται για προσωρινή λύση μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο του συλλόγου που θα λυτρώσει την ομάδα και τους οπαδούς.

Πηγή: Goal News, sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ