1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2024 23:32

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού μακιγιαρίστηκαν, στολίστηκαν και διασύρθηκαν....

Ο Σωτήρης Πανταλέων μας είπε μετά τον πρώτο τελικό γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2  "Αυτή η ομάδα δεν είναι για να χάνει από την Λαμία και τον Απολλώνιο" και δικαιώθηκε  πλήρως το βράδι του Σαββάτου.

Πράγματι ο Παναθηναϊκός του Νέσιτς δεν έχει καμμία σχέση με τον Παναθηναϊκό του Καλμαζίδη και το τι έφταιξε είναι εσωτερικό τους θέμα. Δικαιώθηκε πάντως για τρίτη φορά ο Τάκης Μαλακατές που άλλαξε προπονητή. Κι αυτό ισχύει ακόμη κι αν δεν πάρει το πρωτάθλημα.

Για την ιστορία ο Γιουνούς Οτσάλ έδωσε εντολή στον μάνατζερ του να ρίξει το κασέ του, αλλά έκαψε το χαρτί του όταν ο πρωταθλητής του έδινε εν λευκώ την ομάδα, κι αυτός ζητούσε μέσω του μάνατζερ του τα διπλά από αυτά που έπαιρνε στην ΑΕΚ, κι ας ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην  Volley League γυναικών. Tώρα προτεραιότητα έχει ο Νέσιτς που θα παραμείνει και του χρόνου αν λύσει κάποια οικογενειακά προβλήματα.

Σούπερ ο Παναθηναϊκός, φάντασμα ο Ολυμπιακός, που δεν προετοιμάσθηκε κατάλληλα για τον τρίτο τελικό. Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτριες του στολίστηκαν, μακιγιαρίστηκαν και έκαναν πρόβες στον καθρέπτη τους πως θα σηκώσουν την κούπα μπροστά στον κόσμο τους. Η υπεροψία πλρώνεται,  ειδικά όταν απέναντι βρίσκονται παίκτριες με προσωπικότητα όπως οι Παπαφωτίου, Γκρόθες, Άτκινσον, Καρκάθες, Σαμαντάν. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε μόνο στο δεύτερο σετ, αλλά το τρένο είχε χαθεί και στο βόλεϊ αν σε πάρει από κάτω, δύσκολα σηκώνεσαι πάνω. Δεν προλαβαίνεις. H Koύμπουρα που ήθελε την διάκριση της  ΜVP  είχε μόλις 5/27 (19%), η Νιζετιχ 2/15(13%). Στατιστικά για κλάμματα...

Και τώρα; Θα πάμε στον τέταρτο τελικό σε ένα κατάμεστο ΜΕΤΣ, αλλά παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που θα είναι πλέον πιεσμένος. Φυσικά δεν βάζουμε και το χέρι μας στην φωτιά ότι θα γίνει το 1-3, αλλά ένας συνειδητοποιημένος και προσγειωμένος Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Βέβαια αν γίνει το 2-2 ο πέμπτος τελικός δεν θα έχει φαβορί. Όλα θα είναι 50-50.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ