1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2024 17:18

Στον Άθλο Ορεστιάδας ο Γιώργος Μπακοδήμος, «αντίο» στον Τσιντιγκόι

Ο Γιώργος Μπακοδήμος επιστρέφει στην Ορεστιάδα, αυτή τη φορά ως προπονητής.

Ο Γιώργος Μπακοδήμος έπαιξε στα δύσκολα χρόνια του ΑΟΟρεστιάδας, βοήθησε τα μάλα για την ανάπτυξη του βόλεϊ στην θρακιώτικη πόλη και χαίρει εκτίμησης. 

Αυτή τη φορά  επιστρέφει ως προπονητής , όχι του ΑΟΟ, αλλά του Άθλου και αντικαθιστά  τον Κριστιάν Τσιτιγκόι. Ο Ρουμάνος προπονητής όλη τη χρονιά έριχνε το φταίξιμο στους παίκτες του για τις ανατροπές στο σκορ και ποτέ δεν ανέλαβε την ευθύνη ενός άτυχου αποτελέσματος. O Άθλος είχε τα περισσότερα 3-2, 2-3 (εννιά στο σύνολο) στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπές ( σχεδόν όλα τα ματς με Πήγασο, Κηφισιά)

O  57 χρονος Mπακοδήμος έχει δουλέψει στις γυναίκες, σε Άγιο Σώστη, Ηλιούπολη και στους άνδρες στον Ολυμπιακό (βοηθός του Δρίκου), Αίαντα Ευόσμου, Παναθηναϊκό, Κύζικο Νέας Περάμου, ΑΕΚ, Ιωνικό Νικαίας, Κέρκη Σάμου και στις αναπτυξιακές  εθνικές ομάδες 

Το πρόβλημα στην Ορεστιάδα είναι η ανεύρεση ελλήνων παικτών και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο κεντρικός Σταθέλλος που κατάγεται από την Ορεστιάδα, αλλά προτίμησε αρχικά να παίζει στον Έβρο Σουφλίου για να τον προπονεί ο Μούχλιας και πριν από λίγες ημέρες συμφώνησε με τον Μίλωνα και όχι με τον Άθλο που τον προσέγγισε πρώτος.

«Aντίο» στον Τσιντιγκόι

Στο μεταξύ το ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας με ανακοίνωση του επισημοποίησε το διαζύγιο με τον 46χρονο Ρουμάνο τεχνικό, Κριστιάν Τσιτιγκόϊ. «Ευχαριστούμε τον κ. Τσιτιγκόϊ για την προσφορά του στην ομάδα στη φετινή σεζόν και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», ανέφερε ο Άθλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ