1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2024 17:24

Σολέ στην ΑΕΚ (vid) , Τοτσίδου στον Ηλυσιακό, μάχη για Μάασε, Πετοβάρι, Μερκούρη στην Πρέβεζα

Μετά την Τσάριτς, η ΑΕΚ αναμένεται να βάλει στο ρόστερ της την Σολέ, η Τοτσίδου συνεχίζει σε Ηλυσιακό, μάχη για τις Μάασε, Πετοβάρι, Μερκούρη στην Πρέβεζα.

Συνεχίζεται το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ και μετά την διαγώνιο Τσάριτς στο ρόστερ θα ενταχθεί και η γαλλίδα ακραία Ζανέτ Σολέ, που έπαιξε ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Τσάλεντζ Καπ με τη φανέλα της Ποστεγιόβ. Είναι 23 χρονη Γαλλίδα με ύψος 1.82, που αγωνίστηκε και σε Παρί, Αβενίρ, Σεν Ραφαέλ. Έχει κατακτήσει το γαλλικό πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ και θα αντικαταστήσει την Πάσκοβα.

Ο Ηλυσιακός απέκτησε την Σία Τοτσίδου και γι αυτό αναζητά πλέον μια ξένη χωρίς κριτήρια, γιατί θα παίξει με 3 ξένες, αν και έκανε πρόταση στην Γερμανίδα διαγώνια Ρίκα Μάασε (1.86, 24) που έπαιξε σε Μίνστερ, Πότσδαμ, Δρέσδη.  Έχει κατακτήσει το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Tην παίκτρια διεκδικούν Θέτιδα, Άρης, Λαμία, με δεύτερη λύση την Ουγγαρέζα Πετοβάρι που αποχωρεί από την Βούλα.

Η Πρέβεζα συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της και μετά την βραζιλιάνα διαγώνια Βερόνικα Φάριας απέκτησε την πασαδόρο Λυδία Μερκούρη από το Αιγάλεω και την ακραία Τζορτζίνα Μπαχλαβά από τον ΑΟ Θήρας.

Στα Πεύκα θα συνεχίσει η ακραία Αγνή Τριλιράκη που έπαιζε στον Ναύαρχο Βότση. Η ακραία Κατερίνα Κτιστάκη του Άρη θα συνεχίσει στον  Πανιώνιο.

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ