1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2023 23:05

Με στόχο να παραμείνει αήττητος ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά που ψάχνει την πρώτη νίκη

Mε την αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Α.Ο.Π. Κηφισιάς που θα γίνει στο Μετς θα συνεχιστεί την Κυριακή η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League. Οι πράσινοι είναι αήττητοι ενώ η Κηφισιά ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (Γυμναστήριο Μετς, 5η αγωνιστική, 26/11, 16:30, P.A.O. T.V., Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης).

O Παναθηναϊκός πριν και τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σουσά θέοει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα και να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Από τα πρόσωπα του αγώνα ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Γρηγόρης Κοντοστάθης που ως αθλητής του Παναθηναϊκού θα παίξει αντίπαλος της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2022-23. Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωστόπουλος που τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην Κηφισιά είπε: «Επόμενος αντίπαλος η Κηφισιά.

Μια ομάδα που παιχνίδι με το παιχνίδι είναι και πιο ανταγωνιστική. Πιστεύω πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας, χρησιμοποιώντας το σέρβις μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Η Κηφισιά έρχεται από τον αγώνα με τη Γαλατασαράι και ψάχνει τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια για εμάς πόσο μάλλον όταν παίζουμε με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι μπαίναμε σε μία σειρά αγώνων όπου οι ομάδες που θα αντιμετωπίζαμε διαφορετικού επιπέδου από εμάς. Πιστεύω όμως ότι από κάθε παιχνίδι κάτι μπορούμε να κερδίσουμε.

Ειδικά αυτό που χρειαζόμαστε είναι στιγμές μέσα στο γήπεδο, όλοι μαζί. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε πλήρες ρόστερ μόλις για δύο εβδομάδες, οπότε αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν για να αποκτήσουμε την απαιτούμενη συνοχή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί έχοντας πάντα στο μυαλό μας την πρόοδο της ομάδας».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός Γκιλιέρμε Άλβες ανα: Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό και μέρα με τη μέρα ανεβάζουμε το επίπεδο μας. Αισθάνομαι πολύ σίγουρος για την ομάδα μου και πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να ισορροπήσουμε τον αγώνα.


Σε 36 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται της Κηφισιάς με 23-13 νίκες.

olley League - 5η αγωνιστική

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 15:30, (Live Streaming ESAP T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Καλαμάτα 80 3-0 (25-16, 32-30, 25-22)

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 20:30, (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, 16:30 (PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατερλή, Κώτσιας, Γραμματεία: Μισιάκα.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 19:00 (ERT Sports 2): Π.Α.Ο.Κ. - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Παπαδοπούλου, Ψύχου, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Ρεπό ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ