1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2018 12:45

'Εκοψε την πίτα της η ΕΣΠΕ Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο (28/1), σε πανηγυρικό κλίμα η κοπή πίτας της ΕΣΠΕ Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμόυ Δ.Ρεθύμνου κος Λιχναδάκης Δημήτρης, του μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ελένης Καζάκου, ενώ το παρών έδωσαν αντιπρόσωποι από όλα σχεδόν τα σωματεία του νησιού καθώς παλιοί παίκτες και παίκτριες του βόλεϊ.

Το τυχερό σωματείο της χρονιά ήταν ο ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ που βρήκε το φλουρί και κέρδισε απο την ΕΣΠΕΚ μια δωροεπιταγή 150€ για αθλητικά είδη απο κατάστημα στο Ρέθυμνο.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός απο τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΚ και του ΟΠΕΡ, Κώστα Ψαρουδάκη, και σειρά βραβεύσεων.

Συνολικά τιμήθηκαν18 άνθρωποι,  με τεράστια προσφορά στο βόλεϊ της Κρήτης, όπως του σπουδαίου προπονητή Μιχάλη Γεωργουλάκη, του ιστορικού παράγοντα και ιδρυτή του ΓΑΣ Μεσσαράς, Γιώργου Χαλκιαδάκη, του προπονητή Σταμάτη Πιπεράκη των διαιτητών Κώστα Λαγογιάννη, Γιώργου Λαγουδάκη, αλλά και του διεθνή διαιτητή Νίκου Αγγελίδη,) της επίσης διεθνούς «ρέφερι», Ελένης Τραχαλάκη, και των Μαρίας Γενιτσαρίδη (διεθνής παίκτρια που παίζει στον ΑΟ Θήρας), Γιάννη Ρουμελιωτάκη (αγωνίζεται στον Ολυμπιακό) Άννας Καρπουζά,( παίζει στον Πανιώνιο) Δημήτρη Σταυρόπουλου (αθλητή εθνικών ομάδων), Νίκης Απλάδα (αθλήτρια Εθνικών ομάδων της ΓΕΗ ), Γιούλης Παρασκάκη (αθλήτρια Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ), Κωνσταντίνας Τσοπούλου (αθλήτρια Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ και της Μεσσαρά), Γιώργου Μονιάκη (αθλητής Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ), Βολιτάκη Δημήτρη/Κόλα Αντιόλ (Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ ανδρών).

 Στον επίλογο της φετινής πετυχημένης εκδήλωσης της ΕΣΠΕΚ είχαμε απονομή των διπλωμάτων των νέων διαιτητών από τον αντιπρόεδρο του ΣΥΔΠΕΚ , Γιάννη Καρπουζά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ