1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2017 18:34

Χωρίς Κανέλλο η Χαλκίδα, με ψυχολογία ο ΠΑΟ

Ηρακλής Χαλκίδας και Παναθηναϊκός αναμετρούνται αύριο στο κλειστό της Κανήθου, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους (17η αγωνιστική, 18/2, 19.00, Διαιτητές: Ονόπας, Κυριοπούλου).

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την νίκη-ανατροπή επί του ΠΑΟΚ και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και να κρατήσει το +4 που έχει απέναντι στον τρίτο ΠΑΟΚ.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό και παρά την απώλεια του Μάκη Κανέλλου θέλει να κυνηγήσει τον βαθμό ή και βαθμούς από την αυριανή αναμέτρηση. Ο Έλληνας κεντρικός δεν έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί και ο Σπύρος Γκολίτσης δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά.

Στη Χαλκίδα κινούνται όλοι σε... ρυθμούς αγώνα και ο σύλλογος έκανε κάλεσμα στον κόσμο της πόλης να γεμίσει το κλειστό της Κανήθου.

Στον Α΄γύρο στην Κυψέλη ο Παναθηναϊκός νίκησε τους νεοφώτιστους με 3-0 (25-14, 25-21, 25-20).

Περισσότερα από την κατηγορία: « Ο Ρέρρας στη CEV Πρόβα... Final 4 στη Νάξο »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ