1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2017 21:49

Έχασε βαθμό στην Ηλιούπολη ο Παναθηναϊκός

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός στην Ηλιούπολη, όπου αν και βρέθηκε μπροστά με 2-0 σετ, χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να πάρει τη νίκη. Το πάλεψε η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη που κατάφερε να πάρει το βαθμό, συνεχίζοντας την πολύ καλή της πορεία το 2017.

Με αυτή την απώλεια ο Παναθηναϊκός έμεινε στο -3 από την κορυφή και άσχισε να νιώθει την... ανάσα του Πανναξιακού που τον ακολουθεί. Η Ηλιούπολη με τον βαθμό που απέσπασε έφτασε τους 15 βαθμούς.

Σε ένα ανατρεπτικό παιχνίδι όπως εξελίχθηκε στο κλειστό της ομώνυμης τοπική ομάδας, ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 22-25 για το 0-1σετ.

Η Ηλιούπολη δεν το έβαλε κάτω και στο δεύτερο σετ είχε προβάδισμα στο β’ τεχνικό τάιμ άουτ με 16-13. Η Μερτέκη δυσκόλεψε την υποδοχή των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά (23-24) αλλά η Ηλιούπολη ισοφάρισε και με τη Σπανού έφτασε σε σετ μπολ 25-24. Η Καββαδία ισοφάρισε αλλά και πάλι οι γηπεδούχες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το σετ μπολ με τη Ματσούκα να ισοφαρίζει 26-26. Με επίθεση της Πολ διαμορφώθηκε το 26-27 αλλά η Γερμανίδα απώλεσε το σερβίς για το 27-27. Πιο ψύχραιμος ο Παναθηναϊκός με τις Καββαδία-Ρίτσι έκανε το 27-29 για το 0-2 σετ.

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης μπήκε δυνατά στο τρίτο σετ (7-3), ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε 0-9 αλλά η ομάδα της Λυκογιάννη έφτασε πρώτ στο β‘ τεχνικό τάιμ άουτ με 16-13. Τα σερβίς της Τσουμήτα δυσκόλεψαν την υποδοχή των φιλοξενουμένων ενώ η Ηλιούπολη κατάφερε να χτίσει σκορ 23-16 (Γιοβάνη). Ο ΠΑΟ πλησίασε (23-19) αλλά η Σπανού έγραψε το 25-20 και μείωσε σε 1-2σετ.

Μεγάλη «μάχη» και στο τέταρτο σετ με τον Παναθηναϊκό να προηγείται (6-8, 12-16) και την Ηλιούπολη να ακολουθεί κατά πόδας να ισοφαρίζει (18-18, 21-21) και να ανατρέπει το εις βάρος του 21-23 (άσος Χρυσομάλλη). Η Σπανού ισοφάρισε σε 24-24 με την Μερτέλη να δίνει σετ μπολ για τις «πράσινες» αλλά να καρφώνει άουτ στην επόμενη επίθεση (25-25). Σαλούστρου-Γκλιγκόροβιτς ύψωσαν μπλοκ για το 25-26 με την Ηλιούπολη να κατακτά το σετ 27-25 και να ισοφαρίζει σε 2-2σετ!

Στο τάι μπρέικ, ο Παναθηναϊκός είχε από την αρχή τον έλεγχο. Με τη Μερτέκη να δυσκολεύει την υποδοχή της Ηλιούπολης η ψαλίδα του σκορ άνοιξε (5-11) για το τελικό 8-15 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Τα σετ: 2-3 (22-25, 27-29, 25-20, 27-25, 8-15)

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Γιοβάνη, Σαλούστρου, Μαλουσάρη, Γκρέκα, Κοκίου λ. /Μαθουδάκη, Ματσούκα, Τσουμήτα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Ρίτσι, Χρυσομάλλη, Φιλντ, Πολ, Μερτέκη, Καββαδία, Ρόγκα (λ),Καρπουζά, Παπαδοπούλου, Λαγουδάκη, Κωνσταντινίδου

Λυκογιάννη: «Σημαντικός βαθμός»

«Υπήρχε ψυχολογία μετά τη νίκη στη Νάξο, πήραμε ένα σημαντικό βαθμό κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Σημασία έχει τα παιδιά να πιστέψουν ότι μπορούν να έχουν καλύτερη απόδοση και διάρκεια στα παιχνίδια που ακολουθούν. Εύχομαι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό είναι νωρίς να μιλάμε ακόμα για σίγουρη παραμονή στην κατηγορία».

Καζάζης: «Με τέτοια εικόνα δεν διεκδικούμε πρωτάθλημα»

«Το σημερινό παιχνίδι έδειξε ότι η μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς ρυθμούς επηρέασε την ομάδα μας. Με τέτοια εικόνα δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα, να βελτιωθούμε και να μπούμε ξανά στους ρυθμούς που θέλουμε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι πώς θα μειώσουμε τα λάθη μας».

14 σχόλια

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 15:16 posted by pao29

    επισης ναυαρχε να συμπληρωσω οτι το κυμα, σου εχει φερει τρικυμια στο κρανιο...που ειδες οτι βγαζω αχρηστη την μιση ομαδα;;;εγω μιλαω μονο για το παιχνιδι με την ηλιουπολη και τα προπονητικα εγκληματα...τωρα αν εισαι fan φιλντ-κοκκινοσκουφιτσας παιξε και τον ρολο του τσοπανη μηπως και γλυτωσετε απο τον λυκο...φαινεται βλεπεις το βολλευ απο τα σαιτ...κοιτα μην αρχισεις τα μυξοκλαματα οταν αρχισουν οι ηττες(ξαναγραφω γιατι δεν θα θυμασαι...βλεπω δυο ηττες στα τρια παιχνιδια με οσφπ, θηρα, μαρκοπουλο)...κοιτα μην σε χασω...

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 11:29 posted by pao29

    posted by ναυαρχος...ποσοι εδω μεσα εχουν γραψει για την φιλντ οτι δεν κανει;;;ουτε αυτοι ξερουν;;;σε πιο παιχνιδι εκανε την διαφορα η κων/δου;;;μην μου πεις για ολυμπιακο γιατι εκει στα μπλοκ ηταν ανυπαρκτη οπως και ειναι γιατι δεν το εχει η κοπελλα...τωρα αν θελει να τις επιβαλλει ο καζαζης δικαιωμα του αλλα κοιτα μην κλαις στο τελος της σεζον και τον κατηγορεις...ειδες τι εκανε με ηλιουπολη;;;εβγαλε εξω καββαδια και εβαλε κων/δου...το σκορ απο 0-2 εγινε 2-2...ξαναβαζει καββαδια και κανει το 2-3...τωρα αν συμφωνεις με αυτα δικαιωμα σου και αποψη σου...σου ξαναγραφω οτι με αυτο το διδυμο φιλντ-κων/δου δεν εχουμε καμμια τυχη...(για δες τα παιχνιδια με ναξο, θηρα ποσο πολυ βοηθησαν οι κεντρικες που υποστηριζεις)...μην γραφεις τελος σεζον οτι φταιει ο καζαζης οπως εκανες με τον ρουσση...στηνεις ομαδα με 4 κεντρικες και ενα λιμπερο;;;βγαζεις εξω την μιση ομαδα και χανεις 2 σετ;;;ελεος ρε ναυαρχε...

  • Comment Link ναυαρχος Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 03:33 posted by ναυαρχος

    Pao29 μαλλον δεν γνωριζεις βολει.μου εχεις βγαλει αχρηστη ολη την ομαδα.ακου η κωνσταντινιδου και η φιλντ μετριες.ασε μας κατω.μηπως σα αρεσουν η γιωτα και η λαμπρουση ημαρτον.φιλε παρτο αποφαση ο παναθηναικος επιστρεφει στο θρονο του φετος.

  • Comment Link Pao29 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 06:57 posted by Pao29

    Ναυαρχε μαλλον βλεπεις πιο πολυ ποδοσφαιρο...οταν γραφεις ποιοτικη η φιλντ και την διαφορα την κανει η κοκκινοσκουφιτσα ...εχω γραψει οτι με αυτες τις κεντρικες δεν μπορεινα χτυπησει ουτε ναξο και με δικαιωσε.... φετος εχουμε τρυπα στο μπλοκ και με την ηλιουπολη οι αλλοπροσαλες αλλαγες του εχασαν το παιχνιδι...η κοκκινοσκουφιτσα αν παρει κοντρα μπαλλια βαζει ποντο....αλλα απο μπλοκ θελει σκαλα...η φιλντ μου θυμιζει περιπατητη στο πεδιο αρεως...η ομαδα ακομα και με γκουζου εχανε λογω υποδοχης...αστοχες μεταγραφες και ειδικα ειμαστε γυμνοι στο λιμπερο...αυτος φορτωσε οπως και ο ρουσσης παλι το κεντρο...

  • Comment Link ναυαρχος Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 17:44 posted by ναυαρχος

    τι να σου πω ο καζαζης κανει δοκιμες να εχει ετοιμοπολεμες πολλες παικτριες.εγω διακρινω επιθετικη ποιοτητα.δουλευει για τα ντερμπι με οσφπ.περσι ο οσφπ δυσκολευτηκε σε ολα τα ντερμπι με ενα μετριο παο.θεωρω η φιλντ και η ριτσε ειναι ποιοτικες αλλα τη διαφορα κανουν πολ και κωνσταντινιδου.ο παναθηναικος ειναι καλυτερος ο ολυμπιακος στηριζεται αποκλειστικα στην οξυδερκεια της λαζαρεβιτς εχει μετριο μπλοκ καλουτσικη πασαδορο ομως η χιπε ειναι υπερτιμημενη.διεθνης ειναι η πολ οχι η χιπε γιατι αραγε?η χιπε επαιζε αλλαγη πριν δυο χρονια στην ομαδα της.περσι οντως πηγε καλα αλλα με μετρια ποσοστα αποτελεσματικοτητας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ