1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2017 19:44

Με ψυχολογία η Ηλιούπολη, να βρει ρυθμό ο Παναθηναϊκός

Στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης και με ανεβασμένη ψυχολογία -έπειτα από τη μεγάλης σημασίας εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΝ- η ομώνυμη ομάδα θέλει να συνεχίσει στον ιδιο δρόμο και να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό, που με τη σειρά του αναζητά νίκη για να μη χάσει έδαφος από την κορυφή.
Η Δήμητρα Λυκογιάννη είδε ορισμένες αθλήτριες να ταλαιπωρούνται από ίωση, ωστόσο η καλή διάθεση δεν χάλασε και άπαντες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στον παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι και ο Δημήτρης Καζάζης υπολογίζει όλες τις αθλήτριες του.

Λυκογιάννη: «Ξεκινάει μία δύσκολη βδομάδα»

«Ξεκινάει μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς με δύο δυνατά παιχνίδια Τετάρτη και Σάββατο. Γενικότερα, είχαμε μία περίεργη προετοιμασία αυτές τις μέρες λόγω απουσιών κάποιων αθλητριών από ασθένειες. Σίγουρα, υπάρχει κούραση αλλά και καλή διάθεση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα μας ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει βελτίωση και καλύτερη ομαδική ψυχολογία».

Καζάζης: «Να βρούμε γρήγορα πάλι τον ρυθμό μας»

«Ξεκινάει ο 2ος κύκλος του πρωταθλήματος, έπειτα από ένα διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση. Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στο αυριανό παιχνίδι. Παίζουμε με έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο που μάλιστα πριν λίγες ημέρες επικράτησε του Πανναξιακού στη δύσκολη έδρα του. Η ομάδα μας θα πρέπει να βρει ρυθμό και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ηλιούπολη. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να φτάσουμε σε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ