1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2017 18:11

Πλήρης ο Αίαντας, με προβλήματα οι Μακεδόνες

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση του Αίαντα με τους Μακεδόνες στον Εύοσμο για την 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Ο Αίαντας θα υποδεχτεί πλήρης τους Μακεδόνες και ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης και η ομάδα του θέλουν τη νίκη για να μείνουν στη μάχη της παραμονής στη κατηγορία.

Οι Μακεδόνες αντιμετώπισαν ουκ ολίγα προβλήματα κατά τη διάρκεια της διακοπής, με τις ιώσεις των αθλητριών σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες, έκαναν πολύ δύσκολο το έργο του Μανώλη Σκουλικάρη στις προπονήσεις.

Ζωλασταθιάδης: «Μας έβγαλε από τον ρυθμό η διακοπή»

«Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη γιατί μετά ακολουθεί μια σειρά από αγώνες όπου δύσκολα θα έχουμε βαθμολογικά οφέλη. Όλες οι ομάδες προερχόμαστε από τη διακοπή κι όσο να’ ναι μας έβγαλε από το ρυθμό μας και αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί».

Σκουλικάρης: «Δεν ξέρω τι εικόνα θα δείξουμε»

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο γίνεται δυσκολότερο για εμάς καθώς στη διακοπή είχαμε πολλά προβλήματα με ιώσεις αλλά και με τις καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να χάσουμε αρκετές προπονήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μας βοήθησαν σ’ αυτό το διάστημα, αλλά ειλικρινά δε ξέρω τι εικόνα θα δείξουμε. Ελπίζω να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, όπως κάναμε στο τέλος του 2016 και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ