1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2017 19:00

Ψάχνει... ρεβάνς για κορυφή ο Ολυμπιακός

Το πρώτο παιχνίδι του 2017 για την Α1 Γυναικών θα γίνει αύριο 7/1 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας στις 18.00, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη ρεβάνς από την ήττα στη Σαντορίνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο ΑΟ Θήρας θέλει να δει την αγωνιστική του κατάσταση έπειτα από τη διακοπή και παράλληλα να παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστικός όπως στον πρώτο γύρο.

Κοβάτσεβιτς: «Είμαστσε καλή κατάσταση αλλά πρέπει να το δείξουμε»

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό κόντρα στην Σαντορίνη, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για να τσεκάρουμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε. Η ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και με βάση αυτή την εικόνα είμαστε σε καλή κατάσταση. Ωστόσο αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί στο ματς κόντρα στην Σαντορίνη, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την C.S.M. Βουκουρεστίου».

Οικονόμου: «Να τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας»

«Στο πρώτο παιχνίδι του Β’ γύρου θελουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και να διαπιστώσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση , μετα την περίοδο της αγωνιστικής μας απραξίας, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδι που ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε βελτίωση. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά θεωρώ πως αν λειτουργήσουμε το «σερβις-υποδοχή» σε υψηλό επίπεδο, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε κάποιο όφελος από αυτό το παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ