1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2016 22:59

Σαρωτικοί οι Μακεδόνες, 3-0 τον Άρη

Οι Μακεδόνες Αξιού αποχαιρετούν το 2016 με μια μεγάλη και εύκολη νίκη. Τα κορίτσια του Σκουλικάρη επικράτησαν με 3-0 του Άρη στα Κύμινα και διεκδικούν μια τιμητική θέση στην 6άδα
Αντιθέτως ο Άρης, που προέρχονταν από δυο νίκες, είναι πλέον στο -4 από την 4η θέση με τον ΑΟ Θήρας μάλιστα να έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο αγώνας αρχικά είχε την εικόνα του ντέρμπι με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 10-10 με τους Μακεδόνες να ξεφεύγουν 16-12, 18-13 και να προηγούνται εύκολα με 1-0.

Στα επόμενα δύο σετ η γηπεδούχος ομάδα ήταν εντυπωσιακή στην αρχή, καθώς τόσο στο 2ο όσο και στο 3ο προηγήθηκε με 8-2, με τον Άρη στο β’ σετ να προσπαθεί για την ανατροπή (το 24-19 έγινε 24-22), χωρίς όμως επιτυχία.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-22, 25-19)

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Σπανού/ Μυρίδου –λ, Στεφανίδου
ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Κις/ Κελεσίδου –λ, Χίτζιου-λ, Γουγούση.

Μανώλης Σκουλικάρης: «Κλείσαμε τη χρονιά με μια μεγάλη νίκη. Τα κορίτσια έπαιξαν φανταστικά, κράτησαν την τακτική μας, είχαν πάθος, διάθεση και μας βγήκε το παιχνίδι όπως το σχεδιάσαμε. Συγχαρητήρια σε όλες κι εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές».

Δημήτρης Σολκίδης: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Σα να μην ήρθαμε ποτέ να παίξουμε. Δεν μπήκαμε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα πραγματοποιώντας τη χειρότερη εμφάνιση μας για φέτος. Δίκαιη η νίκη των Μακεδόνων κι εύχομαι καλές γιορτές σε όλους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ