1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2016 21:21

Πέρασε από τη Βούλα και κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Βούλα επικρατώντας με 3-1 της Θέτιδας σε αγώνα για την 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών.  Μετά από αυτή τη νίκη οι πράσινες θα κάνουν γιορτές στην κορυφή, έστω και προσωρινά, αφού ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΑΟ Θήρας θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου. 


Στο πρώτο σετ, οι «πράσινες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Θέτιδα και πήραν προβάδισμα με +14 (6-20) για το 0-1 (12-25).

Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο σετ, με τη Θέτιδα να ανεβάζει στροφές και να πιέζει τον Παναθηναϊκό στην υποδοχή έχοντας λύσεις και στην επίθεση με αποτέλεσμα την ισοφάριση σε 1-1 με 25-22.

Ωστόσο, στο τρίτο και πάλι οι φιλοξενούμενες πήραν προβάδισμα (3-8, 9-16) για το 1-2 σετ με 18-25 ενώ με τον ίδιο ρυθμό και χωρίς η Θέτιδα να βρίσκει τρόπο να αντιστρέψει την κατάσταση ο Παναθηναϊκός έφτασε στο τελικό 1-3 με 13-25, κατακτώντας ακόμα τρεις βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 1-3 (12-25, 25-22, 18-25, 13-25)

ΘΕΤΙΣ (Γεωργοπούλου): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Χρηστινίδου, Τοντάϊ , Εσντέλ, Γιόβιτς/ Ξηνταρά (λ), Μελετιάδη, Αργυροπούλου, Λεωνίδου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Ρίτσι, Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Μερτέκη, Καββαδία/ Ρόγκα (λ),Καρπουζά, Λαγουδάκη


Αγγελική Γεωργοπούλου: «Αν εξαιρέσω το πρώτο σετ, στο οποίο δεν δούλεψε τίποτα από αυτά που είχαμε πει από πριν στην τακτική μας. Στο επόμενο σετ αρχίσαμε να κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε σχεδιάσει πιέζοντας με σέρβις τον Παναθηναϊκό καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να μας πιέζει στην υποδοχή και από εκεί χάσαμε αρκετό έδαφος. Εύκολα απογοητευόμαστε και δεν έχουμε αυτή τη σταθερότητα που πρέπει να έχουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι γιατί αυτό συμβαινει σε αρκετά ματς. Πάνω στον ενθουσιαμό, διεκδικούμε ένα σετ, ένα δεύτερο και μετά αποσυντονιζόμαστε και κάνουμε πολύ εύκολα λάθη».

Δημήτρης Καζάζης: «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι περίεργο, ερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση και μια ήττα μέσα στη Νάξο και έπρεπε να διαχειριστούμε την ψυχολογία μας και να επαναφέρουμε την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε το καθηκον μας πήραμε ένα τρίποντο. Τώρα υπάρχει διακοπή και είναι σημαντικό να αναδιοργανωθούμε και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

3 σχόλια

  • Comment Link Redbulldog Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 07:50 posted by Redbulldog

    Πολλες φορες γινεσαι γραφικος και διασκεδαστης και μπερδευεις τις γνωσεις με τις αποψεις αλλα στο θεμα μπλοκ θα συμφωνησω. Ειδα την Κωνσταντινιδου στο ματς με Ολυμπιακο και δεν με επεισε οπως και οαν επαιζε με μας οτι το εχει.Η Ναξος υπερτερει του διδυμου Φιλντ-Κωνσταντινιδου και πιστευω οτι θα παρει το εισιτηριο για τον τελικο του πρωταθληματος

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 10:19 posted by pao29

    καζαζη ταμα εχεις κανει με την κοκκινοσκουφιτσα;;;δεν βλεπεις οτι δεν μπορει να κοψει μπαλλια;;;ειναι η μονη παικτρια που ποτε δεν κανεις αλλαγη οσο χαλια και να παιζει...υπαρχει καποιος λογος;;;βαλε μεσα την αννα με την καββαδια να σταματησουν ολοι πανω τους...αν δεν με ακουσεις συντομα θα ελθει και αλλη ηττα...γραψε τι σου λειι ο δασκαλος...

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 19:29 posted by pao29

    τωρα μιλαει ο δασκαλος...οπως παιζεις καζαζη αν ερθεις 3ος ειναι ζητημα...τετοιο κολλημενο προπονητη πρωτη φορα βλεπω...σερνοταν η χρυσομαλλη ουτε μια φορα δεν την εβγαλες εξω να παρει μια ανασα και να ηρεμησει...σερνοταν η ριτσι εσυ παλι το βιολι σου...καλα για την κοκκινοσκουφιτσα ουτε λογος...ολη η ομαδα εξω αυτη θα παιζει μονιμα μεσα...δεν την εβλεπες οτι δεν μπορουσε να κοψει μια μπαλλα;;;και το ωραιο ηταν οταν την ειχες διπλα με χρυσομμαλο στο μπλοκ...αεροπορια...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ