1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2016 13:05

Παραίτηση Σωτηρόπουλου από Θέτιδα

Χωρίς τον προπονητή που την οδήγησε στην Α1 Γυναικών θα ξεκινήσει το ταξίδι της στην μεγάλη κατηγορία η Θέτιδα. Η ομάδα της Θέτιδας έλυσε την συνεργασία της με τον Κώστα Σωτηρόπουλο αλλά και με την Μαρίνα Καλαϊτζίεβα.

Ο Σωτηρόπουλος δεν βρισκόταν στον πάγκο της Θέτιδας στο χθεσινό φιλικό με τον ΓΣ Ηλιούπολης και στη θέση του ήταν η Αγγελική Γεωργοπούλου. Η Γεωργοπούλου ανέλαβε το καλοκαίρι τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και από χθες θα είναι στον πάγκο και της γυναικείας ομάδας και θα την οδηγήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με βοηθό της τον Δημήτρη Γκίκα.

gewrgopoulou

3 σχόλια

  • Comment Link Παρατηρητης Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 14:44 posted by Παρατηρητης

    palaimaxos Μεσα η τελειωμενη εξω ενα απο τα καλυτερα αγωνιστικα χαρτια της Θετιδας,τι αλλο χρειαζοταν.Ενα τεραστιο λαθος του καλοκαιριου που διορθωθηκε -ευτυχως για τον διαχρονικα εξαιρετικο στην λειτουργια του συλλογο - νωρις και δεν αναφερομαι στον κ.Σωτηροπουλο , αλλα.........

  • Comment Link palaimaxos Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 05:38 posted by palaimaxos

    το πρωτο λαθος (κατα την ταπεινη μου αποψη) της μεχρι τωρα διοικησης της θετιδας. θα ειε ενδιαφερον να ξεραμε τους λογους...

  • Comment Link memories... Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 15:25 posted by memories...

    Της ευχόμαστε τα καλύτερα!!!
    Πραγματικά, της αξίζει αυτή η ευκαιρία για να αποδείξει την ικανότητά της ως προπονήτρια, αλλά κυρίως να φανεί η ακεραιότητα του χαρακτήρα της.
    Αγγελική μου, σου ευχόμαστε να είσαι υγιής εσύ και οι παίχτριές σου, να είσαι καλότυχη και καλορίζικη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ