1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2016 11:58

Η Μερκάδο με... συστάσεις στο Μαρκόπουλο

Την απόκτηση της Ερίκα Μερκάδο ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο. Η 24χρονη διαγώνια με ύψος 1.84 έχει καταγωγή από το Εκουαδόρ. Αγωνίστηκε στην Χιμνάσια ντε λα Πλάτα της Αργεντινής με επιτυχία, ενώ το Μαρκόπουλο πήρε και τις... ευχές της Γκιλντενμπέργκερ η οποία έπαιξε στα Μεσόγεια το 2011.
Η ανακοίνωση

«O Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Ερικα Μερκάδο. Η 24χρονη αθλήτρια (27/2/1992) με καταγωγή από το Εκουαδόρ έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται ως διαγώνια.

H Ερίκα Μερκάδο ξεκίνησε την καριέρα της στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στη Gimnasia y Esgrima de La Plata στην οποία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2009-2014. Με την ομάδα της Gimnasia αναδείχτηκε το 2013 MVP και καλύτερη επιθετικός στο Junior Metropolitan League, MVP στο Junior Open της ίδιας χρονιάς, ενώ η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Μαρκοπούλου Ντανιέλα Γκιλντενμπέργκερ μας έδωσε τις καλύτερες συστάσεις για την αξία της.

Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο η Ερίκα θα πάρει την υπηκοότητα της Αργεντινής ώστε να ενταχθεί άμεσα στην Εθνική τους ομάδα.

Καλωσορίζουμε την Έρικα στην οικογένεια του ΑΟΜ και της ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή αγωνιστική σεζόν»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ