1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2016 10:15

Τα μαγικά δάχτυλα της Σάντας στο Μαρκόπουλο!

Σε μία τεράστια μεταγραφή προχώρησε το Μαρκόπουλο με την απόκτηση της Αμίλα Ερνάντες Σάντας (Yamila Hernandez Santas) πασαδόρο και αρχηγό της Εθνικής Κούβας. Τα... μαγικά δάχτυλα της Σάντας είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Νικολάκη στο νέο ξεκίνημα που κάνει στο Μαρκόπουλο και σίγουρα είναι μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Η αγορά της Κούβας έχει ανοίξει πλέον για τα καλά και μετά τους άνδρες και στις γυναίκες οι ομάδες στρέφονται προς την κουβανική αγορά. Την αρχή έκανε ο Πανναξιακός με τις Αλβάρεζ και Σάντσεζ και τώρα συνέχεια παίρνει το Μαρκόπουλο με την Σάντας.

Η Σάντας είναι γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου του 1992, έχει ύψος 1.82 έχει αγωνιστεί στη χώρα της με την φανέλα της Λα Αβάνα (La Habana), ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αυστραλία με την Εθνική Κούβας συμμετέχοντας στο 3ο γκρουπ του Γκραντ Πρι.

Αξίζει να τονίσουμε πως η Σάντας είχε προσφορές από αρκετούς Ευρωπαϊκούς συλλόγους (όπως και οι Αλβάρεζ, Σάντσεζ) ωστόσο η κουβανική ομοσπονδία μετά την επιτυχημένη αρχή που έγινε στους άνδρες με τον Χιμένες στην Ελλάδα άναψε το πράσινο φως και για τις γυναίκες.

1.jpg2.jpg4.jpg5.jpg3.jpg

3 σχόλια

  • Comment Link maikl Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 12:05 posted by maikl

    Μη συγκρίνετε την Α.Ε.Κ με άλλες ομάδες , ο κ.κ Αρχοντής ξέρει να κρύβει καλά τα χαρτιά του , στο τέλος θα δείτε την νέα ομάδα , λίγο υπομονή.

  • Comment Link TenTen13 Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 11:22 posted by TenTen13

    Μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα του Μαρκόπουλου... Το θέμα όμως είναι να δούμε τι θα γράφετε τον Νοέμβριο που δεν θα έχει δει το χρώμα του ευρώ και θα ζει με δανεικά του Μαργαρίτη.

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 07:57 posted by pao29

    μονο εμεις αντι για κούβα ψωνίσαμε απο κουβά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ