1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2016 23:12

Διπλό Σερβικό «χτύπημα» και ανανέωση με Αρτακιανού ο ΑΟ Θήρας!

Ημέρα ανακοινώνεων είναι η σημερινή για τον ΑΟ Θήρας. Το πρωί σας είχαμε ήδη ενημερώσει για την απόκτηση της Αλεξάντρα Τέρζιτς, και μαζί με την ανακοίνωση της απόκτησης της, ήρθε και δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα!

Ο λόγος για την Ιβάνα Όστογιτς, επίσης Σέρβα και αγωνίζεται ως ακραία και θα είναι η παρτενέρ της Ανίτα Μπρίνκμαν στα άκρα. Έχει ύψος 1.79 και τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στη χώρα της με την φανέλα της Ντιναμό Παντσέβο, ενώ έχει περάσει και από τον Ηρακλή Κηφισιάς τη χρονιά 2009-2010.

Η διοίκηση της Σαντορίνης δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς συμφώνησε και με την Μαριαλένα Αρτακιανού. 'Ετσι οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους, με την διεθνή λίμπερο να παραμένει κάτοικος Σαντορίνης για 3η συνεχή χρονιά.

Οι ανακοινώσεις:

Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για τρίτη αγωνιστική περίοδο με την αθλήτρια και μέλος της εθνικής ομάδος Αρτακιανού Μαριαλένα.

Επίσης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με την Σέρβα ακραία OSTOJIC IVANA και την ομοεθνή της διαγώνιο TERZIC ALEKSANDRA.

Eυχόμαστε και στις τρεις αθλήτριες πάνω απ’όλα υγεία και μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ