1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-09-2014 23:15

Εγχειρίστηκε η Γκονσάλβες

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Θεσσαλονίκη - Γιώργος Γκολέμας

Την Δευτέρα το πρωί εγχειρίστηκε στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης η Βραζιλιάνα αθλήτρια του Ηρακλή, Φερνάντα Γκονσάλβες, από τον ιατρό της ομάδας των «κυανόλευκων» Δήμο Αλασεϊρλή.

Όπως δήλωσε ο γιατρός της ομάδας που έκανε την επέμβαση, η εγχείρηση πήγε εξαιρετικά αλλά μετά από ένα τέτοιο τραυματισμό χρειάζεται μεγάλο διάστημα αποθεραπείας και έτσι η Γκονσάλβες ουσιαστικά χάνει τη σεζόν. Ο τραυματισμός αυτός αλλάζει και τα σχέδια της ομάδας. Αν και οι άνθρωποι είχαν ενθουσιαστεί με τις ικανότητες της Γκονσάλβες τώρα θα αναζητήσουν νέα αθλήτρια στη θέση της πασαδόρου για να καλύψουν το κενό της Βραζιλιάνας. Το μεσημέρι, μετά την πρωινή προπόνηση, την επισκέφθηκε η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή με τον έφορό της στην κλινική. H 23χρονη άτυχη ξένη αθλήτρια τραυματίστηκε στον εμπρόσθιο χιαστό στον πρώτο της αγώνα με την ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας. Ως γνωστόν η Φερνάντα Γκονσάλβες πέρυσι αγωνιζόταν στο CSUB (California State University Bakersfield). Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Ηρακλή, προς τιμήν της, αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα της άτυχης παίκτριας αν και δεν είχε νομικά την υποχρέωση, πράξη η οποία χρήζει συγχαρητηρίων. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλήτριες του Ηρακλή εύχονται στην Fernanda ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σιδερένια στα γήπεδα.


Διαβάστηκε 2144 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ