1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-06-2014 13:14

Ανανέωσε η Μερτέκη

Για δύο ακόμη χρόνια θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό η Λίτσα Μερτέκη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη».

Η Λίτσα Μερτέκη θα συνεχίζει να… καρφώνει με το τριφύλλι στην καρδιά, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία της με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού για ακόμη δύο χρόνια. Η 23χρονη ακραία, μετά τις Ζένια Τσίμα, Αγγελική Καββαδία, Ράνια Γκούζου, παρέμεινε στο βασικό κορμό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του τριφυλλιού.

Η διεθνής ακραία, που πέρσι πέρασε το κατώφλι του Παναθηναϊκού από τους Μακεδόνες Αξιού, θα ενισχύσει την ομάδα μέχρι το 2016 και μιλώντας στην εφημερίδα «Η Πράσινη», αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να παραμείνει στο «τριφύλλι»: «Έμεινα στον Παναθηναϊκό καθώς μου άρεσε πολύ το κλίμα στην ομάδα. Με αγκάλιασαν και μου έδειξαν εμπιστοσύνη τόσο οι διοικούντες, όσο και το τεχνικό τιμ, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο. Έτσι όταν μου πρότειναν να παραμείνω για ακόμη δύο χρόνια στην ομάδα, δεν δίστασα να πω το «ναι».

Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να καταφέρουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά, από την 3η θέση που κατακτήσαμε φέτος. Με τον Παναθηναϊκό θέλω να πετύχω πολλούς στόχους και τίτλους, όπως ένα κύπελλο και Πρωτάθλημα. Και φυσικά σε προσωπικό επίπεδο να βελτιωθώ κάνοντας μια καλή σεζόν, και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται».

Πηγή: leoforos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ