1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2014 13:19

Στεπανένκο στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι κοντά στην απόκτηση της πρώτης ξένης του η οποία θα είναι η Μαργαρίτα Στεπανένκο.
Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ουκρανικού βόλει, την Μαργαρίτα Στεπανένκο απέκτησε ο Ολυμπιακός με μορφή δανεισμού ενός χρόνου από την αζέρικη Ραμπίτα Μπακού.
 
Η Στεπανένκο έχει ύψος 1.87, είναι 21 χρονών, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου στο Λουγκάνσκ  και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην θυγατρική της Ραμπίτα, τη Τελεκόμ Μπακού. Αγωνίζεται  με επιτυχία, τόσο ως διαγώνια ,όσο και ως ακραία με υποδοχή και ο Γιάννης Νικολάκης θα αποφασίσει σε ποιά θέση θα παίξει, σε συνδυασμό με την απόκτηση της δεύτερης ξένης.

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται  σημαντικά με την απόκτηση της Στεπανένκο και δρομολογεί πλέον την απόκτηση της δεύτερης ξένης, ενώ έχει στα σκαριά τις μεταγραφές ελληνίδας κεντρικής και ελληνίδας ακραίας για να κλείσει το ρόστερ του.
H Στεπανένκο είναι επιλογή του Γιάννη Νικολάκη, που την αντιμετώπισε ως αντίπαλο κατά τη θητεία του στη Μπελαντσερί Μπακού,

Media

6 σχόλια

  • Comment Link paola Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 19:19 posted by paola

    παιδια υπαρχουν κεντρικεσ που θα κσαναμπουν γερα στο παιχνιδει...πσακστε λιγο τισ κεντρικεσ 12-13....

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 14:03 posted by pao29

    ποιά ΑΕΚ τυφλοί και άσχετοι;η μονομαχία φέτος είναι ανάμεσα στο γαύρο και στον Αυτοκράτορα τον ΠΑΟ με νικητή φυσικά τον παντοτινά πράσινο.Σέ λίγες μέρες θα άκουσετε τις υπόλοιπες μεταγραφές του ΠΑΟ.

  • Comment Link comet Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 12:42 posted by comet

    Λαμπρινίδου ? μέ δεδομένο ότι Κυριακίδου δέν μπορεί να φύγει από Θεσσαλονίκη δέν υπάρχει άλλη ελεύθερη ??????

  • Comment Link tisr21 Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 12:37 posted by tisr21

    να σας πω την αληθεια οτι ο ολυμπιακος θα εχει ομαδαρα κιτα πια πιρε στην θεση την κισσ αλλα το πρωταθλημα θα το παρει εκτος και αν εχουμε μακαρι ανατροπη σκηνικου στην ΑΕΚ!!!! που ελπιζω θα εχει

  • Comment Link vasilis amfiali Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 10:59 posted by vasilis amfiali

    αυτα δεν γραφονται φιλε...οχι οτι ειναι και τοσες πολλες διαθεσιμες για την ομαδα. αναμονη για την ανανεωση της κοσμα και βλεπουμε και για τα υπολοιπα (κεντρικη και δευτερη ξενη)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ