1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2014 19:09

Στο Μπακού η Χαντάβα

Μετά την παραμονή της για ένα χρόνο στην Ελλάδα και τα Βριλήσσια η Εύα Χαντάβα ανοίγει και πάλι τα φτερά της για το εξωτερικό υπογράφοντας συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ Μπακού.

Μετά το πέρασμά της από την Ιταλία και την Τουρκία αυτή τη φορά θα πάει στο Αζερμπαϊτζάν.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ήθελε να παραμείνει στη χώρα μας και για αυτό το λόγο έψαχνε να βρει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα της.

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν σε επαφές και τελικά κατέληξε σε συμφωνία με την Λοκομοτίβ Μπακού. Πρόκειται για μια ομάδα η οποία πέρα από το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν πρωταγωνιστεί και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.
Βέβαια δύσκολα θα βρει θέση στην εξάδα της σπουδαίας αζέρικης ομάδας, αν βέβαια συμφωνήσει ο Ολυμπιακός. Η μετακίνηση είναι εκτός Ευρωπαικής Ένωσης, χρειάζεται η συγκατάθεση του συλλόγου της και το γεγονός ότι η Μπακού έχει προυπολογισμό 2 εκατομμύρια ευρώ, θα επιτρέψει στην ελληνική ομάδα να ζητήσει πολλά περισσότερα από τις 2.500 ευρώ που πήρε πέρυσι από την Καρσίγιακα Σμύρνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ