1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2024 15:02

Η λύση για το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης και το παράδειγμα του Άθλου Ορεστιάδας

Πρόσφατα η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ότι θα διαλύσει την ομάδα βόλεϊ αν συνεχίσουν να υφίστανται τα χρέη...

Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μισεί το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ότι πιο ιστορικό έχει αναδείξει ο αθλητισμός της Θράκης. Γι αυτό καλύτερα θα ήταν να παραιτηθεί η διοίκηση για να αναλάβουν άλλοι, από το να διαλυθεί η ιστορική ομάδα.

Επειδή όμως όλοι τους είναι καρεκλοκένταυροι και ο Κεμανετζής ανάξιος να ηγείται του βόλεϊ της Θράκης η λύση είναι μία:

Οι παλαίμαχοι και οι εραστές του βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα που θα ξεκινήσει από τις τοπικές κατηγορίες και σε τρια χρόνια μπορεί να βρεθεί στην  Volley League ανδρών. Τα κατάφερε μόνος ο Γιώργος Τσολακίδης στον Άθλο χωρίς την συμπαράσταση της πόλης (οι αγώνες ακόμη και με δωρέαν είσοδο γινόταν σε σχεδόν άδειες εξέδρες) και αυτό πρέπει να τον απασχολήσει γιατί οι χιλιάδες φίλοι του βόλεϊ του γύρισαν την πλάτη. O AOOρεστιάδας πέτυχε γιατί ήταν ομάδα της πόλης και όχι  ενός ανδρός αρχή...

 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΟΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝE ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ

athlos

Η νέα ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα έχει την συμπαράσταση όλης της πόλης που ζει και αναπνέει για το βόλεϊ. Πρέπει όμως να βρεθεί μια ηγετική φυσιογνωμία που θα πλαισιωθεί από τους παλαίμαχους και τους φίλους του αθλήματος. Αν δεν τα καταφέρουν θα αποδειχθεί ότι οι παλαίμαχοι έριχναν κροκοδείλια δάκρυα για την κατάντια του Εθνικού. Απλά έκαναν μια μάζωξη και μετά γύρισαν άπραγοι στα σπίτια τους.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ