1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2013 16:31

Μανώλης Ρουμελιώτης: «Στόχος οι υψηλές θέσεις» (video)

Ο νέος προπονητής των Βριλησσίων Μανώλης Ρουμελιώτης μίλησε στο volleynews.gr για το νέο ξεκίνημα της ομάδας του, τη διαγώνια που περιμένει για να συμπληρωθεί το ρόστερ, για τους στόχους και τα φαβορί του πρωταθλήματος:
«Είναι κάτι νέο και ωραίο αυτό που ξεκινάμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κι εγώ και όλες οι αθλήτριες για πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει. Θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Σίγουρα η ομάδα είναι πολύ πιο δυνατή από πέρσι και σίγουρα από τις πιο δυνατές στην Ελλάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Ειδικά στην αρχή πρέπει να δουλε΄ψουμε πολύ γιατί είμαστε νέα ομάδα. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες και πρέπει να πιάσουμε τους στόχους μας. Όπως δείχνουν τα πράγματα η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν ένα σταθερό σύνολο όπως και πέρσι. Έχουν κάνει προσθήκες και οι ομάδες τους θα είναι πιο δυνατές από πέρσι. Από εμάς λείπει ακόμα ένα κομμάτι του παζλ για να συμπληρωθεί το ρόστερ μας. Πιθανότατα η παίκτρια που θα πάρουμε θα είναι διαγώνια. Η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ενισχυθεί πολύ, η Νάξος και το Ρέθυμνο θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και εμείς θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις».




Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ