1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2013 12:13

Μαρία Χατζηνικολάου: «Πρώτα 4αδα και μετά βλέπουμε...»

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/VRILHSSIA/2013-14/proti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/VRILHSSIA/2013-14/proti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η Μαρία Χατζηνικολάου μετά από 8 χρόνια επέστρεψε στον Φ.Ο.Βριλησσίων έχοντας κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και τα 4 από τα 5 κύπελλα της καριέρας της. Με την παρουσία της συνδέει το παρελθόν με το μέλλον της νέας ομάδας. Στις δηλώσεις της στην webcamera του volleynews.gr αναφέρθηκε για την επιστροφή της αλλά και για τον στόχο της 4αδας:

«Για μένα είναι χαρά να βρίσκομαι πάλι εδώ. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε και έχω παίξει τα περισσότερα χρόνια. Είναι οικογένεια για μένα, είναι όλοι οικείοι. Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο και με σωστή δουλειά θα καταφέρουμε πολλά πράγματα εφέτος. Έτσι όπως είναι η κατάσταση με την κρίση και με το επίπεδο του βόλεϊ που έχει πέσει πιστεύω πως είναι η καλύτερη ευκαιρία για τα Βριλήσσια να φτάσουν εκεί που ήταν. Για αρχή βλέπουμε 4αδα και στη συνέχεια θα πούμε περισσότερα».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ