1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-08-2013 23:55

«Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, η ΑΕΚ αξίζει να πρωταγωνιστεί» (video)

Τα όνειρά της για την ΑΕΚ, εμπιστεύτηκε στον κόσμο η Φένια Παπαγεωργίου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου ρόστερ. Στη διοίκηση της ομάδας πλέον θέλει να δει τον δικέφαλο να προωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Είναι πρωτόγνωρο να είμαι σ αυτή τη θέση αλλά το κάνω με διάθεση. Όλα ξεκίνησαν πολύ πριν τελειώσει η περασμένη σεζόν. Ήθελα να βοηθήσω αλλιώς την ομάδα, εφόσον δεν μπορούσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω καταφέρει τίποτα μόνη μου. Έχω την υποστήριξη πολλών ανθρώπων. Θα ήταν πολύ δύσκολο να έχω καταφέρει μόνη μου κάτι τόσο σπουδαίο. Θέλουμε η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει και να μείνει στην κορυφή γιατί πραγματικά το αξίζει. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι σημαντικό και να εδραιωθούμε στην Ελλάδα κατακτώντας και τους δύο τίτλους. Τα επόμενα χρόνια, γιατί όχι, να πρωταγωνιστήσουμε και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια . Έχουν πουληθεί όλα τα διαρκείας που έχουμε βγάλει».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ