1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-08-2013 22:27

Γκερέιρο στον Ηρακλή

Την Ρενάτα Ιζαμπελ Γκερέιρο απέκτησε ο Ηρακλής στο τμήμα βόλεϊ των γυναικών. Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση, καθώς η 22χρονη αθλήτρια είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. 

 


Η Γκερέιρο έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται κεντρική και κάποιες φορές διαγώνια. Η μεταγραφή της ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα έκανε την πρώτη της προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. 

«Είμαι χαρούμενη που ήρθα στον Ηρακλή. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Τον Ηρακλή τον ξέρει όλη η Ευρώπη. Εγώ θυμάμαι τις πορείες του αντρικού τμήματος στα φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εβλεπα τον κόσμο στις κερκίδες και έλεγα μακάρι να παίξω και γω μια μέρα για ένα τέτοιο κοινό. Τελικά η ζωή τα έφερε έτσι και είμαι εδώ, Ανυπομωνώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας", είπε η 22χρονη Γκερέιρο.

4 σχόλια

  • Comment Link volte Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 10:31 posted by volte

    διαγώνια θα την βάλουν μάλλον.

  • Comment Link lion Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 05:10 posted by lion

    Ποια θα μείνει εκτός εξάδας?Η Κυριακίδου ή η Κων/νιδου?Οτι νάναι.Ακραία τους έλειπε και πήραν κεντρική?

  • Comment Link Πρωην Αυτοκρατορας Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 20:51 posted by Πρωην Αυτοκρατορας

    Ας της εξηγησει καποιος οτι αυτος ειναι ο ανδρικος Ηρακλης για τον οποιο δεν ενδιαφερθηκαν ποτε καποιοι εκει στο Κατσανειο πρωην και νυν. Τον ανδρικο Ηρακλη τον εχουν για τους .... Λογους τους αλλα πιο πολυ τρεχανε και τρεχουν για το γυναικειο. Γιατι αραγε; Επισης ενημερωστε την οτι η διοικηση της Πανελληνιας Λεσχης εριξε την ομαδα στην Α2 και μαλιστα θεωρει κατορθωμα που κατεβασε και ομαδα; Ο Ηρακλης που θυμαται και για τον οποιο ηρθε δεν υπαρχει πια. Και απο οτι φαινεται το βαρος πεφτει πια στη γυναικεια ομαδα για ευνοητους λογους γι αυτους που γνωριζουν. Το ανδρικο δεν τους ενδιαφερει και τοσο πολυ απο οτι φαινεται.

  • Comment Link volte Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 20:02 posted by volte

    κεντρική έπαιζε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ