1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2013 19:45

Θέτιδα Βούλας: «Καλή τύχη Αλεξάνδρα»

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/MARKOPOULO/2013-14/psoma folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/MARKOPOULO/2013-14/psoma/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η διοίκηση της Θέτιδας Βούλας με ανακοίνωση της που υπογράφει ο πρόεδρος της Τάσος Τριανταφύλλου διευκρίνησε πως δεν έχει κάνει καμία διαπραγμάτευση με το Μαρκόπουλο για τη μετακίνηση της Αλεξάνδρας Ψωμά αλλά μόνο συμφωνία με την οικογένεια της αθλήτριας στην οποία εύχονται καλή επιτυχία. Η ανακοίνωση:

Ουδεμία επικοινωνία ή διαπραγμάτευση έγινε μεταξύ του σωματείου μας και του Α.Ο. Μαρκόπουλου. Η μόνη επικοινωνία μας ήταν με την οικογένεια της αθλήτριας.

2.Η Αλεξάνδρα Ψωμά είναι μία εξαίρετη νέα αθλήτρια που αναδείχθηκε σταδιακά μέσα από τη Θέτιδα Βούλας. Τις τελευταίες ημέρες μας ανακοινώθηκε η τελική της απόφαση να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, χωρία να γίνει καμία αναφορά στην ως άνω ομάδα. Ουδέποτε σκεφτήκαμε να σταθούμε εμπόδιο στην εκπλήρωση της επιθυμίας της.

3.Της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας κάθε επιτυχία στη νέα της ομάδα, γνωρίζοντας ότι, έστω και μακριά από τη Θέτιδα, θα είναι πάντα κοντά μας.

Για την ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ
Ο Πρόεδρος

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ