1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2024 19:31

Το ευχαριστώ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Λαμπρινή Κωνσταντινίδου

 Αανκοίνωση με την οποία ευχαριστεί την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου για την διετή προσφορά της στο σύλλογο, εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Μάλιστα η διοίκηση του δικεφάλου επισημαίνει την συμβολή της διεθνής πασαδόρου στην πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου το 2023 στην Άρτα, ενω με την σειρά της η Κωνσταντινίδου ευχαρίστησε με τη σειρά της, όσους συνεργάστηκε στην Ένωση και έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του συλλόγου.

 Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης για την αθλήτρια που θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ιταλία, αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και της εύχεται κάθε καλό για τη συνέχεια της καριέρας της. Η Λαμπρινή ως αρχηγός της ομάδας μας, την τελευταία διετία, συνέβαλλε τα μέγιστα και σήκωσε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ γυναικών, την περσινή σεζόν στην Άρτα.

Απο πλευράς, της Λαμπρινή Κωνσταντινίδου προχώρησε στο "AEK.gr" στην ακόλουθη δήλωση: «Ένας κύκλος δύο ετών κλείνει, κρατώντας μέσα του, όμορφες και δυνατές στιγμές όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου και οι συμμετοχές και στους δύο τελικούς. Ζήσαμε ξεχωριστές στιγμές με το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριες μου και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ΑΕΚ γιατί μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν και μαζί κάναμε ένα βήμα προς την επιτυχία. Φυσικά δεν γίνεται και δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο της ΑΕΚ που στάθηκε στο πλευρό μας στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

Τον ευχαριστούμε πολύ, ελπίζω και ξέρω ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα σε αυτό το ιστορικό σωματείο που ονομάζεται ΑΕΚ, εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον και οι δρόμοι μας ίσως συναντηθούν ξανά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ