1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2024 23:13

Στον Πανιωνιο θα συνεχίσει να καρφώνει και τη νέα χρονιά η Φερονίκη Ζιώγα

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Φερονίκη Ζιώγα. Η 28 χρονη (1μ84) διαγώνια «μπόμπερ» που στον περυσινό πρώτο γύρο ξεκίνησε με τον Ηλυσιακό, έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και στην Πρι Λιγκ και βοήθησε καθοριστικά τον σύλλογο της Ν. Σμύρνης να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Volley League Γυναικών.

Η ανακοίνωση του Ιστορικού για την Ζιώγα αναφέρει:

 «Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Φερονίκη Ζιώγα.Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Φερονίκη δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στον Πανιώνιο. Ένας ιστορικός σύλλογος επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από δώδεκα χρόνια.

Εύχομαι να έχουμε υγεία και μία εξίσου πετυχημένη χρονιά όπως ήταν η φετινή». Η Ζιώγα αγωνίζεται ως διαγώνια και έχει ύψος 1.84 μ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τύρναβο, Ένωση Ελασσόνας, ΕΑ Λαρίσης, ΑΟ Λαμίας, Κόρινθο, Μακεδόνες Αξιού, Ολυμπιακό, ΑΟ Θήρας και Ηλυσιακό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ