1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2024 18:31

Volley League Γυναικών (Δεύτεροι Ημιτελικοί): Πρόκριση στους τελικούς ή παράταση στην αγωνία

Πρόκριση στους τελικούς για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ή παράταση αγωνίας; Αυτό περιμένουν να μάθουν οι φίλοι του βόλεϊ, καθώς το Σάββατο 6 Απριλίου διεξάγονται οι δεύτεροι αγώνες των ημιτελικών της Volley League Γυναικών με τις «ερυθρόλευκες» και τις «πράσινες» να έχουν το προβάδισμα έναντι της Θέτιδας και της ΑΕΚ αντίστοιχα.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των ημιτελικών υπερασπίστηκαν με επιτυχία την έδρα τους επικρατώντας αμφότεροι με 3-0 σετ της Βούλας και της Ένωσης.

Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη έχει το δυσκολότερο έργο, καθώς καλείται να κάνει άλλη μία υπέρβαση μετά τη πανηγυρική πρόκριση που πήρε απέναντι στον ΑΟ Θήρας στη πρώτη φάση των πλέι οφ. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη τέσσερις φορές φέτος, με τον Ολυμπιακό να μετρά ισάριθμες νίκες, οι τρεις με 3-0 σετ και η τέταρτη με 3-2 σετ στην έδρα της Βούλας για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Για τέταρτη φορά φέτος ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τίθενται αντιμέτωποι, με το τριφύλλι να προηγείται με 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η Ένωση είχε επικρατήσει στο Ολυμπιακό χωριό για τη κανονική περίοδο με 3-1 σετ, ενώ οι πράσινες είχαν νικήσει στο Μετς με 3-2 σετ, και πανηγύρισαν και τη νίκη με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών.

Volley League Γυναικών - Ημιτελικά

Σάββατο 6 Απριλίου 2024 - Δεύτερος Αγώνας

Γυμναστήριο «Γιώργος Γεννηματάς», 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Νικάκης, Μενεσλής, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Βέντρας, Μουζακίτη, Γραμματεία: Ταλάρου.

Γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, 19.00: Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Ονόπας, Επόπτες: Καπότης, Τσίτσικας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ