1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2024 23:28

Ντάκουρης, Βιέτο: Δύο ευκαιρίες ακόμα με ΠΑΟΚ και Πήγασο

Απογοήτευση υπάρχει στην Καλαμάτα 80 καθώς για μία ακόμα αγωνιστική δεν πάρθηκε κάποιος βαθμός ώστε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Όπως δήλωσαν τόσο ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης, όσο και ο Μαουρίτσιο Βιέτο η ομάδα της Μεσσηνίας είναι σε δύσκολη θέση και θα τα δώσει όλα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με τον ΠΑΟΚ και τον Πήγασο Πολίχνης.
Ο προπονητής της Καλαμάτας Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Στα δυο πρώτα σετ όντως έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, θεωρώ ότι κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Παρότι στα δυο σετ ήμασταν πρώτοι εμείς μπροστά στο σκορ μετά το 20, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κρίσιμες φάσεις και κάναμε εύκολα λάθη. Στο πρώτο σετ χάσαμε ένα over pass με ένα πολύ εύκολο σέρβις, κάτι αντίστοιχο έγινε και στο δεύτερο σετ. Δυστυχώς όταν παίζουμε με αυτές τις ομάδες δεν συγχωρείται το λάθος, πρέπει να παίζεις συγκεντρωμένος από τον πρώτο πόντο μέχρι τον τελευταίο. Ο Μίλωνας έπαιξε καλύτερα από εμάς, ήταν πιο συγκεντρωμένος, του αξίζουν συγχαρητήρια. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζουμε καλά, και το χάνουμε πάντα στη λεπτομέρεια, και, πάντα στο τέλος. Λόγω της βαθμολογίας μπορώ να σας πω ότι είναι όλα πιθανά. Όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά. Σαφώς οι αγωνιστικές που έχουν μείνει είναι δυο. Εμείς θα κυνηγήσουμε ακόμα και σε αυτές τις αγωνιστικές να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μπορούμε. Είναι κοντά όλα. Καλώς ή κακώς, μπορεί να φαίνεται οξύμωρο αυτό το πράγμα και να είμαστε δυο αγωνιστικές πριν το τέλος… μπορεί ο ένατος με μια νίκη να εμφανιστεί να είναι πέμπτος. Είναι όλα πάρα πολύ κοντά. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, τον αγώνα τον οποίο δίνουμε. Θεωρώ ότι αν δεν ήμασταν λίγο άτυχοι θα μιλούσαμε για διαφορετικά αποτελέσματα και διαφορετικές βαθμολογίες. Παρόλα αυτά, αυτό έχουμε να διαχειριστούμε, με αυτό θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο ξανά τον Μίλωνα: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, κι ένα παιχνίδι που, για εμάς, το καλό είναι ότι θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Οπότε το μυαλό μας αυτή τη στιγμή έχει να κάνει μόνο με το πρωτάθλημα. Με το πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε τους πόντους τους οποίους θέλουμε για να αποφύγουμε play out. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάτι το διαφορετικό... ένα – ένα, γιατί είναι μετά».


Ο ακραίος της Καλαμάτας 80 Μαουρίτσιο Βιέτο δήλωσε: «Προπονηθήκαμε πολύ αυτή την εβδομάδα και καθόλη τη διάρκεια της σεζόν προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. είναι δύσκολη ομάδα ο Μίλωνας, παίζει καλά, έπαιξαν και Ευρώπη, αλλά θα το παλέψουμε όπως σε κάθε αγώνα και κάθε Σαββατοκύριακο για να κερδίσουμε βαθμό ή βαθμούς γιατί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ