1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2024 19:16

Απολλώνιος: «Ψήφος εμπιστοσύνης» και επίσημα στον Στέφανο Χριστοδουλάκη

Και επίσημα η διοίκηση του Απολλώνιου έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης»  στην παραμονή του Στέφανου Χριστοδουλάκη ως πρώτου προπονητή στον πάγκο του Απολλώνιου μέχρι τη λήξη της φετινής Volley League.Να σημειωθεί ότι ο νέος προπονητής του συλλόγου του Κερατσινίου, που έχει εργαστεί σε Άλιμο και ΖΑΟΝ, ξεκίνησε τη σεζόν ως συνεργάτης του Νίκου Μπουτσουρή , ο οποίος στα μέσα Δεκεμβρίου και συνολικά μετά απο ενάμιση χρόνο, έλυσε η συνεργασία του με τον Απολλώνιο

Η ανακοίνωση της ομάδας του Απολλώνιου αναφέρει για την αναβαθμιση της συνεργασίαs με τον Στέφανο Χριστοδουλάκη

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο κ. Στέφανος Χριστοδουλάκης συνεχίζει ως πρώτος προπονητής της ομάδας μας, μια θέση την οποία κέρδισε επάξια!

Η Διοίκηση εκτίμησε στον κ. Χριστοδουλάκη ότι όχι μόνο δεν εγκατέλειψε την ομάδα, αλλά βγήκε μπροστά αναλαμβάνοντας ως υπηρεσιακός προπονητής αρχικά, σε μια κρίσιμη περίοδο!Δείχνοντας από την πρώτη στιγμή πίστη στις δυνατότητες των αθλητριών μας, ο νέος προπονητής μας κατάφερε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να κάνει την ομάδα μας να δείχνει πάλι το ανταγωνιστικό πρόσωπο που την χαρακτηρίζει και να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, γεμίζοντας όλους μας ταυτόχρονα με αισιοδοξία για το μέλλον!

Σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε: "Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και πρόκληση για εμένα να με εμπιστεύεται η ομάδα και οι αθλήτριες στη θέση του πρώτου προπονητή. Στην δύσκολη κατηγορία της Α1 γυναικών ελπίζω να καταφέρω να πετύχω τους στόχους του Συλλόγου, αλλά και να βοηθήσω τις παίκτριες να παίξουν το καλύτερο βόλεϊ που μπορούν".Ευχόμαστε στον κ. Χριστοδουλάκη υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!"

Νέα αρχηγός η Ευαγγελία Τουλγαρίδου

Στο μεταξύ είχαμε αλλαγή αρχηγού στον Απολλώνιο ήδη από την πρεμιέρα του Β γύρου κόντρα στο Μαρκόπουλο που έληξε με νίκη 3-2 της ομάδας του Κερατσίνίου. Η λίμπερο Ευαγγελία Τουλγαρίδου πήρε το περιβραχιόνιο της «κάπταιν» από την πασαδόρο, Ευανθία Λάβδα που ήταν αρχηγός τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αναπληρώτρια αρχηγός θα είναι η ακραία Μάρα Ράπτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ