1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2023 02:25

Ο Μπουτσουρής ζήτησε μεταγραφές και ο Απολλώνιος τον απέλυσε-Ξανθοπούλου στον Άρη

Ο Νίκος Μπουτσουρής ζητούσε μεταγραφές γιατί έχει μόλις μια εξάδα και δεν μπορούσε να κάνει καν προπόνηση. Ο Απολλώνιος είναι η μοναδική ομάδα της   Volleyeague γυναικών με μια ξένη, ενώ πρόσφατα αποχώρησε και η Eυαγγελία Κουμπούρα.
Οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό προκάλεσαν την απόλυση του . “Το τελευταίο διάστημα έχουμε καθοδική πορεία και υπάρχουν λόγοι που γίνεται αυτό. Δεν προπονούμαστε όπως θέλουμε και έχουμε χάσει τον ενθουσιασμό μας και το πνεύμα που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα. Πρέπει εσωτερικά να βρούμε τα αίτια. Είναι σίγουρο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Περιμένουμε τη διοίκηση να υλοποιήσει αυτό το κομμάτι»

Η ανακοίνωση

"Η Διοίκηση του Συλλόγου μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Μπουτσουρή!

Τον ευχαριστούμε θερμά για τις μεγάλες επιτυχίες που έφερε στον Σύλλογο τον ενάμιση χρόνο συνεργασία μας!Του ευχόμαστε τα καλύτερα!"

Στα μεταγραφικά είχαμε ανταλλαγή πασαδόρσων σε ΑΕΚ, Άρη. Στην Θεσσαλονίκη πήγε η Παναγιώτα Ξανθοπούλου και στην Αθήνα η Μαρίνα Στάικου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ