1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2023 22:29

Ποδοσφαιρική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την ΕΡΤ

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού βλέπει φαντάσματα και στη Δημόσια Τηλεόραση. Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η μετάδοση της ΕΡΤ3 για το ντέρμπι των «αιωνίων» στο Ρέντη εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση για την δημοσιογραφική κάλυψη της μετάδοσης του αγώνα.
 

Δεν θα σχολιάσουμε τα όσα γίνονται στις μεταδόσεις του PAO TV από σεβασμό στους συναδέλφους και στη φιλότιμη προσπάθεια που κάνουν, αλλά οι ποδοσφαιρικές τακτικές που - δυστυχώς έχουν υιοθετηθεί από τη διοίκηση Μαλακατέ - δεν έχουν καμία θέση στο βόλεϊ και δεν οδηγούν πουθενά.

Όλα τα αδιέξοδα τα παράγουν ακριβώς αυτές οι τακτικές. Oι παλικαριές, οι εντάσεις και οι κόντρες έχουν φέρει το βόλεϊ σε αδιέξοδα.

Το αποκορύφωμα είναι πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αυτοεπιβεβιώνεται για τους λόγους που απέχει από την ΕΡΤ... Ό,τι και να πει πλέον κανείς είναι πραγματικά ντροπή και κρίμα...

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την ερυθρόλευκη περιγραφή του αγώνα για τη Volleyleague ανδρών.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα παιχνίδι τόσο υψηλού επιπέδου η μετάδοση της ΕΡΤ να είναι αντιστρόφως ανάλογη και να μετατρέπει το επίπεδο σε δάπεδο…
 

Είναι κρίμα για τους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν την ΕΡΤ να τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης στους αγώνες που παρακολουθούν. Για ακόμη μια φορά η επιλογή του Παναθηναϊκού να απέχει από τις μεταδόσεις της ΕΡΤ αποδεικνύεται απόλυτα σωστή.

Ακόμα και οι μεταδόσεις των συλλόγων έχουν πιο μετριοπαθείς περιγραφές… Ντροπή!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ