1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2023 20:46

Απολλώνιος: 'Εκλεψε τις εντυπώσεις η παρουσίαση της ομάδας με τον Παναθηναϊκό

‘Οσοι φίλοι του βόλεϊ και του Απολλώνιου βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στις εξέδρες του κλειστού του Κερατσινίου για το παιχνίδι του Απολλώνιου με τον Παναθηναϊκό, έμειναν εντυπωσιασμένοι από το υπέρθέαμα που είδαν κατά την παρουσίαση των παικτριών του συλλόγου των γηπεδούχων.

Τα φωτα του κλειστού έσβησαν και για εναμιση λεπτό φωτορυθμικά και ειδικοί προβολείς πλημμύρισαν το κλειστό. Στην συνέχεια σε κάθε αθλήτρια που ακουγε το όνομα της από τον κονφερασιέ της εκδήλωσης, έπεφταν πάνω τους το φως των προβολέων, δημιουργόντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που συναντάμε σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό, όπως είναι η Ευρωλίγκα του μπάσκετ η τα περίφημα Ολ σταρ γκειμ του ΝΒΑ.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των φίλων του συλλόγου που για λίγα λεπτά ενιωσαν μια ιδαίτερη μαγεία και απέδειξαν το υψηλό επίπεδο που εχει διοικητικά και οργανωτικά, ο νεοφώτιστο σύλλογος του Κερατσινίου.

Η βράβευση MVP στη Φακοπουλίδου

Eπίσης πριν το ματς εγινε η απονομή MVP στη ακραία Νάσια Φακοπουλίδου για την απόδοση της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το βραβείο στην αθλήτρια έδωσε ο χορηγός της ομάδας, Στράτος Φράγκου ενώ τσαντα με αναμνηστικό της απένειμε και ο αντιπροέδρος του συλλόγου, Γιάννης Μαθιουδάκης.

Απολαύστε το βίντεο παρουσίασης:

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ