1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2023 15:22

Volley League Γυναικών: Η Λεαντρά Ολινγκά KYANA MVP της 7ης αγωνιστικής

Η Αντελά Λεαντρά Ολινγκά του Α.Ο. Λαμίας 2013 είναι η ΚΥΑΝΑ MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2023-2024.

Η διεθνής Γαλλίδα κεντρική του ΑΟΛ με 19 πόντους με 14/28 τελειωμένες επιθέσεις και 5 μπλοκ, ήταν η κορυφαία της ομάδας της στην ανατροπή από 0-2 σετ κόντρα στον Απολλώνιο Κερατσινίου.

H Λεαντρά Ολινγκά γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1998 και για πρώτη φορά στην καριέρα της αγωνίζεται εκτός Γαλλίας. Ξεκίνησε το βόλεϊ στην Αβενίρ, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Εβρό και την τελευταία τετραετία αγωνίστηκε στην Μιλούζ, έχοντας ως συμπαίκτριες την Αθηνά Παπαφωτίου και την Τζίνα Λαμπρούση.

Λεαντρά Ολινγκά: «Ανταγωνιστικό το Ελληνικό πρωτάθλημα»

Η Αντελά Λεαντρά Ολινγκά δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Απολλώνιο: Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και δεν ήμασταν καθόλου επιθετικές. Αφήσαμε τον Απολλώνιο να κάνει το παιχνίδι του αλλά ευτυχώς στο τρίτο σετ ξυπνήσαμε. Αρχίσαμε να δείχνουμε τα καλά μας στοιχεία, γίναμε επιθετικές και πήραμε τη νίκη. Ήρθε πολύ δύσκολα όμως».

Για την Volley League γυναικών: Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Η αλήθεια είναι ότι όλες οι ομάδες παλεύουν κάθε πόντο, κάθε σετ. Είναι δύσκολο να πετύχεις πόντο, πόσο μάλλον να νικήσεις. Το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον και υπάρχουν ομάδες με πολύ δυνατά ρόστερ που διεκδικούν και τρόπαιο στην Ευρώπη».

Για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα: «Τελευταία στιγμή έγινε η συμφωνία με τη Λαμία. Έτσι ήρθαν οι συγκυρίες. Δεν είχα πολύ χρόνο να μιλήσω με την Λαμπρούση και την Παπαφωτίου πριν αποφασίσω να έρθω στην Ελλάδα, αλλά είναι αθλήτριες που πέρασα πολύ όμορφα στην Μιλούζ. Χαίρομαι πολύ που τις ξαναείδα. Έχω έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Μύκονο για διακοπές. Είναι μία χώρα καταπληκτική».

ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2023-24

1η αγωνιστική:
Μαριαλένα Αρτακιανού (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Julie Lengweiler (Ελβετία - Α.Σ. Άρης)
3η αγωνιστική: Liset Blanco (Κούβα - Α.Ε.Κ.)
4η αγωνιστική: Sherridan Atkinson (Η.Π.Α. - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
5η αγωνιστική:
6η αγωνιστική:
Νάσια Φακοπουλίδου (Ο.Φ.Α. Απολλώνιος)
7η αγωνιστική: Leandra Olinga-Andela (Γαλλία - Α.Ο. Λαμίας 2013)

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ