1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2023 19:14

Volley League Γυναικών : Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, σκληρές κόντρες σε Βούλα, Λαμία, Σαντορίνη

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής, αν και όπως έχει αποδειχθεί από την αρχή της σεζόν στη φετινή Volley League δεν υπάρχει αδιάφορο ματς.

Οι "πληγωμένες" ασπρόμαυρες που έχουν δύο νίκες (στα δύο εντός έδρας ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής), τέσσερις ήττες και βρίσκονται πολύ χαμηλά στην 11η θέση, υποδέχονται τον περυσινό πρωταθλητή  και δεύτερο στην βαθμολογία Παναθηναϊκό που έχει ρεκόρ 5-1 με τη μοναδική του ήττα να είναι στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στον ΠΑΟΚ η Σάρον Τσεπτσούμπα επέστρεψε μετά από ένα μήνα περίπου που έλειψε λόγω τραυματισμού και ερωτηματικό παραμένει η Μαρία Οικονομίδου (είχε υποστεί θλάση στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στη Θέτιδα).

«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι είμαστε σε κακή φάση με βάση τα αποτελέσματά μας, τα προβλήματα που έχουμε. Δύσκολη περίοδος για εμάς. Δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες αλλά είναι δύσκολο να κάνεις κάτι καλύτερο με αυτή τη κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε όμως. Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί και πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος, ελεύθερα και να στοχεύσουμε στους αδυναμίες του αντιπάλου μας» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντάρκο Ζάκοτς.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε χωρίς καμία απουσία στην Θεσσαλονίκη με τον αυριανό αγώνα να κρύβει και μια ιδιατερότητα για τον Γιάννη Καλμαζίδη καθώς επιστρέφει για πρώτη φορά (από τη σεζόν 2014-15 όταν βρέθηκε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Δικεφάλου, έχοντας εκεί άλλες δύο θητείες) στο PAOK Sports Arena ως αντίπαλος των ασπρόμαυρων (έστω και σε επίπεδο γυναικών).

«Σίγουρα είναι κάπως ιδιαίτερα τα συναισθήματα. Είναι ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον για μένα και με πολλές θετικές αναμνήσεις. Αλλά όσο περίεργα κι αν νιώσω, δεν είμαι αυτός που παίζει και η δουλειά μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα για να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός

«Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και δυνατό ματς. Η δυσκολία έχει να κάνει αρχικά με την ποιότητα των αθλητριών του ΠΑΟΚ, αλλά και μία επιπλέον δυσκολία είναι ότι δεν ξέρουμε πως θα παραταχθεί. Έχουμε δει πολλές διαφορετικές επιλογές σε πρόσωπα και σε ρόλους. Παρόλο που έχασε από τον Απολλώνιο, έπαιξε καλά και σίγουρα περιμένω ένα ανάλογα σκληρό παιχνίδι και αύριο».

Την ίδια ώρα (18:00) η ουραγός Λαμία μετά την πρώτη της φετινή νίκη επιστρέφει στο Χαλκιοπούλειο (είχε δύο σερί εκτός έδρας ματς στη Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ και Πεύκα που κέρδισε) για να αντιμετωπίσει τον εκπληκτικό Απολλώνιο που προέρχεται  με φόρα από την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1 και αν και νεοφώτιστος εχει σκαρφαλώσει στην 8η θέση με αντίστοιχους πόντους.

Η πρωτοπόρος (και μοναδική αήττητη ομάδα) ΑΕΚ που βρίσκεται στο +4 απο τον δεύτερο Παναθηναϊκό, θέλει να διευρύνει το σερί της με αντίπαλο τα Πεύκα που μετά από δύο νίκες ηττήθηκαν εντός έδρας την Τετάρτη από τη Λαμία.

Τρεις συνεχόμενες ήττες μετρούν Θέτις και Άρης με τις δύο ομάδες να αναζητούν την άμεση επιστροφή τους στις επιτυχίες στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Βούλα.

Ο (αήττητος μετά την πρεμιέρα) ΑΟ Θήρας κοντάρεται στο ΔΑΠΠΟΣ με τον φοβερό Ηλυσιακό που προέρχεται από τις δύο εντυπωσιακές νίκες με Ολυμπιακό και Θέτις.

Τέλος στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός που μετά απο δύο σερί ήττες, επέστρεψε στις επιτυχίες κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, υποδέχεται τον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil που προέρχεται από τις δύο σερί εντός έδρας ήττες με Πεύκα και ΑΕΚ.

Volley League Γυναικών - 7η αγωνιστική

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος

Διαιτητές: Βουδούρης, Μαυράκης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Γεωργοπούλου, Στάικος, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, 18.45: Α.Ε.Κ. - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Κολλάρου, Τσιλάλης, Γραμματεία: Ταλάρου.

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, 19.00: Α.Ο. Θήρας - Ηλυσιακός Α.Ο.
Διαιτητές: Νικάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματας», 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Α.Σ. Άρης
Διαιτητές: Μουλά Λ., Μεταξά, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Ιωάννου, Μουζακίτη, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», 19.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Ονόπας, Επόπτες: Βλάχος, Δουκάκη, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Η βαθμολογία ΕΔΩ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ