1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2023 18:50

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την μετάδοση του ντέρμπι γυναικών με τον Ολυμπιακό

Aνακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σχετικά με τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στη μετάδοση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Volleyleague γυναικών το περασμένο Σάββατο
Πιο αναλυτικά η διοίκηση του τριφυλλιού αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει σχετικά με τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στη μετάδοση του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη Volleyleague γυναικών. Η διοίκηση του Συλλόγου ζητά συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό σχετικά με την προβληματική μετάδοση του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου από το PAOTV.

Επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό έπειτα από μεταδόσεις 100 και πλέον αγώνων και δεν μπορεί να αμαυρώσει την προσπάθεια ενός εγχειρήματος που έχει στεφθεί με επιτυχία.

Το PAOTV έχει αγκαλιαστεί σε έναν μεγάλο βαθμό από το φίλαθλο κοινό του Συλλόγου και με αυτό τον τρόπο έχει δημιουργηθεί έναν επιπλέον σημαντικό έσοδο για τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά τώρα με τον αγώνα του Σαββάτου υπήρξε πρόβλημα στην ιντερνετική εγκατάσταση στο γήπεδο του Μετς και οι τεχνικοί το έλυσαν έστω και αργότερα.

Ο Σύλλογος έχει μπει ήδη στη διαδικασία να έρθουν οπτικές ίνες στο κλειστό δημιουργώντας ακόμα καλύτερες συνθήκες για τις μελλοντικές μεταδόσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ