1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2023 22:13

Για τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πήγασο Πολίχνης (11/11, 21:00, PAO T.V.)

Στο Μετς έχουν δώσει ραντεβού ο Παναθηναϊκός και ο Πήγασος Πολίχνης για την 3η αγωνιστικής της Volley League (γυμναστήριο Μετς, 3η αγωνιστική, 11/11/2023, 21:00, PAO T.V., Διαιτητές: Νικάκης, Μουλά Ειρ.). Ο Παναθηναϊκός έχοντας δύο νίκες σε αγώνες με τον Μίλωνα και τον ΠΑΟΚ θέλει να τριτώσει τις νίκες του και μάλιστα χωρίς άλλες βαθμολογικές απώλειες (άφησε βαθμό στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ).

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Μετά τη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ έχουμε προετοιμαστεί και σωματικά και τακτικά για ακόμη ένα σκληρό παιχνίδι με την ομάδα του Πήγασου Πολίχνης. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και στόχος είναι οι τρεις βαθμοί ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας». 

Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα ή έστω τον πρώτο του βαθμό διεκδικεί ο Πήγασος Πολίχνης. Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός δήλωσε: « Συνεχίζουμε το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που έχουμε, παίζουμε εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι ένα ματς με έναν αντίπαλο που ξέρουμε την δυναμικότητα του, είναι δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους, δεν το συζητάμε αυτό.

Εμείς αυτό που θέλουμε τώρα είναι να βγάλουμε κάποια πράγματα που γίνονται στην προπόνηση να προσπαθήσουμε να τα εφαρμόσουμε και μέσα στο γήπεδο, αυτός είναι ο στόχος για το παιχνίδι μας, από εκεί και πέρα βλέπουμε σετ με σετ το τι θα συμβεί στον αγώνα».

Ο διαγώνιος του Πήγασου Πολίχνης Γιώργος Τζιουμάκας είπε: « Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα αλλά εμείς πάμε για να παλέψουμε, να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση κι αν οι συνθήκες το επιτρέψουν να διεκδικήσουμε ότι μας αντιστοιχεί, από ένα σετ, δύο σετ ή και όλο το ματς. Πάμε για να κερδίσουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο για κάθε αθλητή που μπαίνει μέσα στο γήπεδο και ελπίζουμε να έχουμε ένα πολύ ωραίο ματς».

Volley League - 3η αγωνιστική

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης», 18.30 (ΕΡΤ-Flix): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Φραγκάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Τσίτσικας, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Μετς, 21.00 (PAO TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Πήγασος Πολίχνης Διαιτητές: Νικάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρηρής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κώτσιας, Ιωάννου, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 Γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Π. Κηφισιάς Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 15.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας Διαιτητές: Βουδούρης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Κατσιάρας, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ρεπό ο Α.Ο.Καλαμάτας

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ