1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2023 00:15

ΠΑΟΚ: Για έβδομη χρονιά ανανέωσε η Μαρτίνα Ξανθοπούλου

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά η Μαρτίνα Ξανθοπούλου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση του δικεφάλου αναφέρει:

"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. H ελληνίδα διεθνής λίμπερο είναι γεννημένη το 1998, εχει ύψος 1μ65 και συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα "ασπρόμαυρα."

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, δήλωσε στο acpaok.gr: «Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, και την Διοίκηση της ομάδας, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά

Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με επιτυχίες και πάνω απ' όλα υγεία. Από πλευράς μου, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ