1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2023 20:07

Δυνάμωσε στα άκρα ο ΠΑΟΚ με Αλεξάντρα Μιλάνοβα

Συνεχίζει την ενίσχυση του η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ με την επίσημη ανακοίνωση απόκτησης της 22 χρονης(1μ80) Βουλγάρας ακραίας, Αλεξάντρας Μιλάνοβα.

Η ανακοίνωση του δικεφάλου αναφέρει:

«Γεννημένη στην Βουλγαρία στις 04/07/2001, η Αλεξάντρα Μιλάνοβα αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 180cm.

 Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική περίοδο 2010-11 από την Slavia Sofia, στην οποία παρέμεινε για επτά σεζόν (2016-17), δημιουργώντας σημαντικές παραστάσεις από επίπεδο πρωταθλητισμού. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 συνέχισε στην VC Maritza. Εκεί κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Champions League. 

Στην VC Maritza παρέμεινε μέχρι και τη σεζόν 2021-22, ολοκληρώνοντας την παρουσία του εκεί με πέντε πρωταθλήματα Βουλγαρίας, τέσσερα κύπελλα, και αρκετούς και σημαντικούς αγώνες στο CEV Champions League.

 Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2022-23), αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός Βουλγαρίας, παίζοντας στο τούρκικο πρωτάθλημα, το οποίο είναι εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Nilüfer Belediyespor. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα γυναικών της Βουλγαρίας, με ορόσημο τις κατακτήσεις των European Golden League το 2018 και το 2021, αλλά και του Challenger Cup το 2018. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αλεξάντρα Μιλάνοβα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Αγαπώ την Ελλάδα, και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι να αγωνιστώ μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία πετυχημένη σεζόν με πολλά συναισθήματα και χαμόγελα». Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αλεξάντρα!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ