1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2023 20:04

Απολλώνιος: Εμπειρία και ποιότητα στο κέντρο με Αγγέλα Καββαδία

Μετά την παραμονή των Λάβδα, Ράπτη, Σιδεράτου, Πήττα, ο Απολλώνιος ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας και με την Αγγέλα Καββαδία. Η 29 χρονη πολύπειρη κεντρική (1μ88) που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Αιγάλεω, ΑΕΚ, αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά για δεύτερη χρονιά το σύλλογο του Κερατσινίου και ειδικά τη νέα χρονιά, στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση του νεοφώτιστου συλλόγου στη Volley League, αναφέρει για την Καββαδία:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτριά μας Καββαδία Αγγελική (κεντρικός)!

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Αγγελική ανέφερε: "Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για δεύτερη χρονιά στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απολλώνιου. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να παραμείνω, καθώς ο Απολλώνιος είναι ένα πρότυπο ομάδας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη για την άψογη συμπεριφορά του και την αμέριστη βοήθεια του καθ' όλη τη σεζόν, καθώς και το προπονητικό team με το οποίο εύχομαι να συνεχίσουμε και φέτος τις επιτυχίες.

Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου για το όμορφο κλίμα που διαμόρφωσαν με αποτέλεσμα να οδηγήσουμε την ομάδα στην Volley League. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αφανή συμπαραστάτη της ομάδας μας κ. Ιωάννη Μαθιουδάκη, ο οποίος μας στήριξε και είναι παρών σε κάθε εκδήλωση της ομάδας μας. Εύχομαι υγιή αγωνιστική χρονιά και η ομάδα μας να αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος".

Ευχόμαστε στην Αγγελική, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ