1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2023 18:08

Δημήτρης Ιακωβάκης: «Δύσκολη χρονιά για τα Πεύκα με ευτυχισμένος τέλος»

Ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στα Πεύκα για την πολυπόθητη άνοδο της ομάδας στη Volley League γυναικών, μετά από μια χρονιά θρίλερ, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και 23 αγωνιστικές στην πρώτη θέση της Πρι Λιγκ, χρειάστηκε να παλέψει σκληρά στα πλέι οφ, με τις Ααμζόνες,ώστε να κερδίσει το «χρυσό» δεύτερο εισιτήριο.

Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Δημήτρης Ιακωβάκης, μετά τον προπονητή Γιάννη Χαριτωνίδη και την πασαδόρο Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, σχολίασε για την επιτυχία του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου:

«Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρει με πολλές ελπίδες και αρκετές δυσκολίες. Οι ατυχίες όμως δεν μας λύγισαν, είχαμε οικογενειακό κλίμα, πίστη και καταφέραμε στο τέλος να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Συγχαρητήρια στον προπονητή και στις κοπέλες για την άνοδο, και οι οποίες δεν κλονίστηκαν από την σοβαρή απώλεια δύο παικτριών (Μυρίδου, Ματσαρόκη) αλλά και της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο από τον Απολλώνιο στην ισοβαθμία.

Δεν τα παράτησαν ποτέ και όταν φτάσαμε στον τρίτο τελικό με τις Αμαζόνες, όλες έπαιξαν με φοβερή συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, ώστε να φτάσουν στο στόχο που πάλευαν όλη τη χρονιά. Απο την αλλη εβδομάδα θα αρχίζουμε να σχδιάζουμε το μέλλον της ομάδας στην μεγάλη κτηγορία.»

 Στη δεύτερη φωτό και η θυγατρική ομάδα των Πεύκων η ΑΕ Ρετζικίου που την επόμενη μέρα την Κυριακή 7/5 κέρδισε την άνοδο της στην Τοπική 2 γυναικών της ΕΠΕΣΘ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ