1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-05-2023 21:19

Απολλώνιος: Ψήφος εμπιστοσύνης στη Δέσποινα Σιδεράτου για τρίτη χρονιά

Τη φανέλα του Απολλώνιου θα φορέσει για τρίτη χρονιά, η Δέσποινα Σιδεράτου. Η 27 χρόνη (1μ83) Χιώτισσα διαγώνια που πανηγύρισε δύο σερί ανόδους με το σύλλογο του Κερατσινίου, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση για τρίτη χρονιά, η οποία θα είναι στα σαλόνια της Volley League.

H ανακοίνωση για την δυναμική αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε Νηρέα Χίου, Πορφύρα, Αμαζόνες, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτριά μας Σιδεράτου Δέσποινα (διαγώνιος)!

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Δέσποινα ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι για την ομάδα του Απολλώνιου. Μετά από τις δυο προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που θα αποτελώ μέλος της ομάδας στην προσπάθεια στη μεγάλη κατηγορία.

Καταφέραμε με δυο συνεχόμενες ανόδους να φτάσουμε την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Συλλόγου και το προπονητικό team για την στήριξη προς το πρόσωπο μου. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει απέναντι μου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς".

Ευχόμαστε στη Δέσποινα, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ