1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2023 14:59

Δείπνο του Δήμαρχου Μαρκοπούλου Κώστα Αλλαγιάννη στα «χρυσά» κορίτσια του ΑΟΜ

Κλείνοντας ιδανικά μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες σε κάθε επίπεδο, ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση ενός ακόμη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 (Νεανίδων) ενώ και η γυναικεία ομάδα, με τη συμμετοχή αρκετών αθλητριών της ομάδας των Νεανίδων, ρίχνεται πλέον στην μάχη των play off της κορυφαίας κατηγορίας Volleyleague! Για να επισφραγίσει μία τέτοια επιτυχία, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κώστας Αλλαγιάννης, παρέθεσε δείπνο προσφέροντας αναμνηστικά δώρα, προς τιμήν της "χρυσής" ομάδας του ΑΟΜ!

Στο δείπνο παρευρέθηκαν όλες οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της ομάδας Νεανίδων που κατέκτησε την κορυφή της χώρας, ο πρόεδρος Πάρις Ευαγγελίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μένη Βαμποράκη και ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ, Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μένη Βαμποράκη, παρέδωσε αρχικά σε κάθε μέλος της ομάδας από ένα αναμνηστικό δώρο, ενώ στην συνέχεια ο Δήμαρχος Κώστας Αλλαγιάννης ανακοίνωσε πως κάθε αθλήτρια θα λάβει και μία κάρτα ελευθέρας εισόδου στην πλαζ Αυλακίου για την φετινή σεζόν, εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη χαρά και ικανοποίησή του που επί της διοίκησής του, οι Νεάνιδες του ΑΟΜ κατέκτησαν τα δύο πρώτα τους Πανελλήνια Πρωταθλήματα (2020-21 και 2022-23)!

Ο Δήμος στηρίζει τον ΑΟΜ

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο, Κώστα Αλλαγιάννη, και την διοίκηση του Δήμου Μαρκοπούλου, για την ουσιαστική στήριξη στον Σύλλογό μας, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο ΑΟΜ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, με περισσότερους από 350 αθλητές και αθλήτριες σε τέσσερα σπορ (βόλεϊ, Ζιου-Ζιτσου, Γυμναστική και Σκάκι), αλλά καμία επιτυχία αυτών των αθλητών δεν μπορεί να συνεχιστεί, αν δεν υπάρχει παράλληλα η στήριξη και η υποστήριξη από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

 Ευχαριστίες στην αντιδήμαρχο Μένη Βαμποράκη

"Σε μία ειδική αναφορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, Μένη Βαμποράκη, για την πολύτιμη βοήθειά της στον Σύλλογό μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, και ιδιαίτερα στην μεταφορά και επανατοποθέτηση της νότιας κερκίδας του Δημοτικού Γυμναστηρίου Μαρκοπούλου, το οποίο στεγάζει τη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου στη κορυφαία κατηγορία Volleyleague για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Η επαναφορά της κερκίδας, η οποία αυθαίρετα αφαιρέθηκε από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου μας, ήταν πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα και να αποτελέσει το δημοτικό γυμναστήριο Μαρκοπούλου ένα από τα καταλληλότερα γήπεδα, ικανό να φιλοξενεί μεγάλους και διεθνείς αγώνες. Χωρίς την νέα κερκίδα, ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα άφηνε εκατοντάδες θεατές εκτός γυμναστηρίου!

Το όραμά μας για το δημοτικό γυμναστήριο περιλαμβάνει ακόμη κάποιες παρεμβάσεις με τις οποίες μπορεί να καταστεί πρότυπο γήπεδο, όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς να βλέπουμε πως στο πρόσωπο της κας Βαμποράκη συναντάμε έναν σύμμαχο σε αυτή μας τη προσπάθεια."

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ