1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2022 15:31

Η Θέτιδα Βούλας καλωσόρισε την Μαρία Οικονομίδου

 Τον επίσημο επαναπατρισμό της Μαρίας Οικονομίδου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η 30 χρονη (1μ85) διεθνής διαγώνια επέστρεψε και πάλι στη Volley League γυναικών, μετά από μια διετία στο εξωτερικό (Ισραήλ, Α2 Ιταλίας, Ουγγαρία) και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επίθεση της ομάδας της Βούλας.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση της Μαρίας Οικονομίδου αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ελληνίδα διαγώνια  Μαρία Οικονομίδου η οποία εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας. Η 30χρονη Διαγώνια ύψους 1.84μ. ξεκίνησε την σεζόν 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας με την Μπεκεσαμπάι.

Η Μαρία επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από δύο έτη, όπου αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα και την Ιταλική Α2 με την Αλμπέσε, ενώ στην Volleyleague έχει αγωνιστεί με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Θήρας.Ευχόμαστε στην Μαρία υγεία πάνω απ' όλα και να επιτύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ