1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2013 13:43

Το τριετές αλλά και η αβεβαιότητα προβληματίζουν την Κουντουρά

Επίσημη πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο έκανε ο Παναθηναϊκός στην Έλενα Κουντουρά με την προϋπόθεση, όμως, ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, ανατροπές και διοίκηση Πρωτοδικείου μετά τις προγραμματισμένες εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Η διεθνής πασαδόρος θα δώσει την οριστική της στον Παναθηναϊκό μέχρι τις αρχές της νέας εβδομάδας, δηλαδή, για το εάν θα περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στο τριφύλλι ή θα αποδεχτεί μία από τις άλλες δύο πολύ καλές προτάσεις που έχει στα χέρια της από ομάδες της Α1 γυναικών. Η Κουντουρά όπως και πολλές άλλες αθλήτριες και αθλητές (στην ανδρική ομάδα) φοβούνται πως οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν θα βγάλουν δυνατή διοίκηση και δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες χάνοντας τη μεταγραφική περίοδο και τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

58 σχόλια

  • Comment Link Dragonas Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 14:23 posted by Dragonas

    δεν θα μιλησω τεχνικα αλλα ο ενας με το γιακα με παραπεμπει σε πιστα λαικου κεντρου ενω ο αλλος με το πραο υφος σε μετανοουντα αμαρτωλο.Παντως μου ειναι πολυ συμπαθης ο σωτηρχος αν και απο οσα διαβασα εδω μεσα δεν ειχε καλες σχεσεις με γιακουμη-καβαθα και απορω γιατι

  • Comment Link spiros1 Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 10:53 posted by spiros1

    Dragonas δεν έχεις και άδικο...αλλά τον Σωτήρχο τον θεωρείς ανώτερο του Οικονόμου;

  • Comment Link Dragonas Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 09:03 posted by Dragonas

    πιστευει κανεις πως ο οικονομου μπορει να ξαναπαρει πρωταθλημα;η αεκ μου μοιαζει σαν φωτοβολιδα που κατεληξε κροτιδα.Τυχερη η κουντουρα αν επιλεξει να δουλεψει με τον κορυφαιο προπονητη κ.χουντουμαδη.Ξερει καποιος να γραψει τι γινεται με τις αλλες παικτριες του παο;φευγουν;εφυγαν;

  • Comment Link greendna Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 22:47 posted by greendna

    ks η Λάρισα έπεσε το 2011 ενώ η Μπιόλο έφυγε το 2009.Αυτήν την κοτσάνα την είχες πει και με άλλο όνομα.

  • Comment Link volley Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 21:58 posted by volley

    να ρωτήσω πώς έβγαλε ο χουντουμάδης την κοσμά ;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ