1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2022 20:02

Α.Ο. Αιγάλεω: Η «σταχτοπούτα» που θέλει να κερδίσει την παραμονή της

Το Αιγάλεω είναι η «σταχτοπούτα» της Volley League γυναικών, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ. Η ομάδα του «Σίτι» πήρε το εισιτήριο ανόδου μετά από δραματική σειρά στα πλέι οφ με τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 2-1 νίκες.
 
Οι νεοφώτιστες θα παρουσιαστούν με πολλές αλλαγές σε  σύγκριση με το ρόστερ που πήρε την άνοδο. Συγκεκριμένα από την περυσινή ομάδα κράτησε ένα βασικό κορμό με παρούσα την αρχηγό και πασαδόρο, Κατερίνα Βλάχου ενώ παρέμειναν και οι Όλγα Μελετιάδη, Μαριφένια Πατεράκη, Μαριαλένα Λύρα, Όλγα Δρέμπελα, Καλλιόπη Ανδρεόλα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της κόουτς Αγγελικής Αντωνιαδη που συνεχίζει για 13η σεζόν στον πάγκο του σωματείου, ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές, καθώς απέκτησε δύο Ουγγαρέζες  Ντεκάνι, Πετοβάρι την Σλοβάκα Σιμανίκοβα αλλά και την διεθνή κεντρική Ιλιόνη Κελεσίδη, την ακραία Παναγιώτα Διώτη και δεύτερο λίμπερο τη Γιάννα Μάρκου.

«Στόχος μας για πρώτη χρονιά θα είναι η παραμονή. Θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να χαρούμε το κάθε παιχνίδι. Έχουμε δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και πιστέυω θα τα καταφέρουμε στο τέλος της σεζόν. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς» δήλωσε η προπονήτρια της ομάδας Αγγελική Αντωνιάδη.


Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ