1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2022 19:10

Ζ.Α.Ο.Ν.: Επιστροφή μετά από 19 χρόνια

Χρειάστηκε να περάσουν 19 χρόνια για να επιστρέψει ο ΖΑΟΝ στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Η ομάδα της Κηφισιάς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Pre League τη σεζόν 2021-22 και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Volley League Γυναικών.
Μάλιστα ο ΖΑΟΝ μετράει και 5 πρωταθλήματα Ελλάδας (1974, 1975, 1976, 1980, 1981) και ένα κύπελλο (2002).

Η ομάδα πραγματοποίησε συνολικά 11 προσθήκες και κράτησε στο Ζηρίνειο τις Αναστασία Μικρουδάκη, Μάρβη Γιοβάνη, οι οποίες ήταν από τα βασικά γρανάζια στη περσινή άνοδο.

«Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε συνολικά ως ομάδα, αγωνιστικά, προπονητικά και διοικητικά στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Δείξαμε πέρυσι ότι αξίζαμε την άνοδο, πρέπει να δείξουμε φέτος ότι αξίζουμε τη παραμονή μας» είπε ο προπονητής του ΖΑΟΝ Κώστας Λιώσης, ενώ η αρχηγός της ομάδαςκαι μεγάλη σκόρερ,  Μάρβη Γιοβάνη τόνισε:

«Μετά από 19 χρόνια ο ΖΑΟΝ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Στόχος είναι να παίξουμε ποιοτικό βόλεϊ, να είμαστε ανταγωνιστικές και να παραμείνουμε στη κατηγορία για να υπάρχει συνέχεια».

Η ακραία του ΖΑΟΝ Αναστασία Μικρουδάκη είπε: «Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά. Στόχος είναι να δείξουμε τις ικανότητές μας στο γήπεδο. Ως αθλήτρια και ως μητέρα στοχεύω να τα συνδυάσω και τα δύο. Είναι λίγο δύσκολο αλλά θα τα καταφέρω».


Media

br>
br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ