1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2022 23:24

Πρώτο σερβίς στο σπουδαίο τουρνουά του ΑΟ Θήρας «Νομίκεια 2022»

Πρεμιέρα κανει αύριο Παρασκευή (7-9 Οκτωβρίου) στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης το διεθνές τουρνουά βόλεϊ γυναικών «Νομίκεια 2022», το οποίο συμπίμπτει με την επέτειο των 10 χρόνων ζωής του Α.Ο. Θήρας.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ευεργετών του νησιού, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, και διοργανώνεται για 9η συνεχόμενη χρονιά από τον Α.Ο. Θήρας με τη στήριξη της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Φέτος θα πάρουν μέρος εκτός από την γπεδούχο ομάδα του νησιού, η νταμπλούχος Ουγγαρίας, Βάσας Βουδαπέστης του Γιάννη Αθανασόπουλου, η δευτεραθλήτρια Κύπρου, Ολυμπιάδα Νεαπόλεως του Γιάννη Νικολάκη και η φιλόδοξη ομάδα του Α.Ο. Μαρκοπούλου.

Mάλιστα απο χθές έφτασαν στο νησί  οι αποστολές των τριών ομάδων που θα πάρουν μέρος ενω το μεσημέρι της Παρασκευής στις 13.30 στο ξενοδοχείο «De Sol Hotel & Spa», στα Φηρά, θα δοθεί η επίσημη συνέντευξη τύπου του  τουρνουά.

Η είσοδος στο ΔΑΠΠΟΣ θα είναι ελεύθερη για το κοινό όλες τις ημέρες των αγώνων, προκειμένου οι φίλαθλοι να χειροκροτήσουν τη φετινή ομάδα του Α.Ο. Θήρας και κορυφαία ονόματα του αθλήματος, που υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Νομίκεια 2022»

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

17.30 Βάσας Βουδαπέστης (Ουγγαρία) – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (Κύπρος)

19.30 Α.Ο. Θήρας – Α.Ο Μαρκόπουλο

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

17.30 Α.Ο Μαρκόπουλο – Βάσας Βουδαπέστης (Ουγγαρία)

19.30 Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (Κύπρος)

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

16.30 Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (Κύπρος) – Α.Ο Μαρκόπουλο

18.30 Α.Ο. Θήρας – Βάσας Βουδαπέστης (Ουγγαρία) 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ